ALEKSANDRA NIKOLIĆ PREKINULA ĆUTNJU! Otkriveno u kakvom su stanju ona i beba, ovo su PRVE INFORMACIJE: Ne mogu da pričam od BOLOVA

Autor:

Zadruga

17.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka postala je majka devojčice, a sada se ovim povodom prvi put oglasila!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ PREKINULA ĆUTNJU! Otkriveno u kakvom su stanju ona i beba, ovo su PRVE INFORMACIJE: Ne mogu da pričam od BOLOVA

Foto: ATA Images

Bivša učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga" i pobednica šeste sezone, Aleksandra Nikolić, danas je na svet donela ćerkicu, koju je dobila zajedno sa partnerom Filipom Carem. Kako je par odlučio, njihova naslednica će nositi ime grčkog porekla i moćnog značenja - Leona, što u prevodu znači lavica. 

Nakon što je pokazala kakav je pompezan kutak spremila za svoju devojčicu, Aleksandra se oglasila i otkrila kako se oseća nakon porođaja carskim rezom, te istakla da je sve prošlo u najboljem redu, iako je trenutno u velikim bolovima.

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official, ATA Images, Shutterstock

Aleksandra Nikolić se oglasila nakon porođaja

- Beba je divna i zdrava što je najvažnije. Zahvalna sam Bogu na njoj i tome što je sve prošlo kako treba. Ovo je najlepši osećaj koji žena može da doživi. Rana od carskog boli, ali će i to biti kako treba kroz nekoliko dana. Trenutno sam umorna, pokušavam da odmorim i ne mogu da pričam, pa se čujemo kada se oporavim. Hvala svima na divnim željama - rekla je Nikolićeva, prenosi Alo.

Inače, povodom porođaja bivše zadrugarke oglasio se najbolji prijatelj Filipa Cara, Bruno Uremović, koji je istakao da se Nikolićeva "namučila kao Isus", kako bi na svet donela naslednicu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Shutterstock

Aleksandra Nikolić i Filip Car postali roditelji

Porođaj traje od pet ujutru, Aleks se namučila kao Isus! Prvo nisu hteli da je porode carskim rezom, pa se sva namučila. Onda su se ipak odlučili da se ode na carski rez. Na sreću, rodila je zdravu devojčicu. Car nije cele noći spavao, evo malopre je otišao da odmori, malo da odspava. Svi smo presrećni, beba i majka su dobro i to je najbitnije - poručio je Bruno, prenosi Pinkov portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading