HITNO NAREĐENJE PINKOVE PRODUKCIJE: Miona i Stanislav NAPUŠTAJU Elitu, vreme je za PAKLENO SUOČAVANJE!

Autor:

Zadruga

17.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiglo bitno obaveštenje!

HITNO NAREĐENJE PINKOVE PRODUKCIJE: Miona i Stanislav NAPUŠTAJU Elitu, vreme je za PAKLENO SUOČAVANJE!

Foto: TV Pink/printscreen

Na adresu Bele kuće stiglo je važno obaveštenje tokom emisije Darka Tanasijevića, koje je pročitala Maja Marinković, jer je ona ovonedeljni vođa. 

Naime, Veliki šef je obavestio takmičare da večeras šest takmičara napušta Belu kuću, kako bi otišli na snimanje emisije "Magazin In". 

- Draga Elito, gosti u večerašnjoj emisiji "Magazin IN" su Milena Kačavenda, Aneli Ahmić, Miona Jovanović, Anđelo Ranković i Stanislav Krofak - glasilo je pismo Velikog šefa.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

Maja nije mogla da sakrije neraspoloženje jer njen dečko odlazi u emisiji sa bivšom devojkom, zbog čega je odmah uposlila Milenu da prsti njegovo ponašanje i sve joj prenese. 

Podećamo, bivša učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga" i pobednica šeste sezone, Aleksandra Nikolić, danas je donela na svet svoju ćerku, koju je dobila zajedno sa partnerom Filipom Carem. Kako je par odlučio, njihova naslednica će nositi ime grčkog porekla i moćnog značenja - Leona, što u prevodu znači lavica. Veliki šef je u Elit poslao pismo, koje je pročitala Maja Marinković.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković pročitala obaveštenje o porođaju Aleks Nikolić

- Draga Elito, želimo da podelimo sa vama lepu vest, Aleksandra Nikolić se danas porodila i na svet donela zdravu devojčicu. Čestitamo njoj i Filipu i želimo im mnogo sreće i ljubavi u zajedničkom životu sa ćerkom - glasilo je pismo koje je pročitala Maja, pa dodala: 

- Čestitamo, šaljemo čestitke od srca i neka je devojčica živa i zdrava - poručila je Marinkovićeva. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading