MIONA UDARILA NA STANISLAVOVE RODITELJE, ON POZELENEO OD BESA: Otkrila MRAČNU PORODIČNU tajnu, Krofak morao HITNO da reaguje!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović spomenula roditelje Stanislava Krofaka, pa odmah dobila po nosu!

MIONA UDARILA NA STANISLAVOVE RODITELJE, ON POZELENEO OD BESA: Otkrila MRAČNU PORODIČNU tajnu, Krofak morao HITNO da reaguje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku emisije ,,Pitanja novinara" Miona Jovanović imala je potrebu da ponovo sebe uzdigne pred Stanislavom Krofakom, te je spomenula njegove roditelje. Naime, kako je Miona ispričala, Stanislavovi roditelji su bili oduševljeni snajkom, jer je uspela da promeni njihovog sina i iskoreni njegov poročan život, koji je navodno vodio. 

Međutim, kada je čuo šta Miona ponovo iznosi u javnosti, Stanislav je ustao i uživo u emisiji raskrinako bivšu devojku, te otkrio o čemu se tu radi. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

- Roditelji su mi se zahvalili što sam uspela da promenim to kod njega, bili su ponosni na mene zbog toga - tvrdila je Miona u emisiji, na šta je Stanislav burno reagovao:

- Ja ću vam reći šta je to... U pitanju je to da sam ja imao baš buran život, kada sam bio sam, išao sam ujutru na posao, pa na trening, i onda ne bih dolazio do kasno kući, jer sam izlazio, bio sam okružen nekim ljudima, za koje mi se nisu ispostavili kao prijatelji - priča Stanislav, pa nastavlja:

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

 

- Ja sam trošio mnogo para, na dnevnom niovu po 500, 600 evra, to su i ti ljudi malo koristili, ja sam plaćao, plaćali su i oni, ali eto. Onda sam upoznao Mionu i smirio sam se, i normalno kada se smiriš, da više ne trošiš toliko, ja sam na mesečnom nivou trošio i po 7.000 evra, a kad prestaneš toliko da trošiš, normalno da se te stvari promene - odbrusio je Krofak. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading