SKANDALOZAN POKUŠAJ BEKSTVA IZ ELITE! Učesnik iskoristio trenutak nepažnje, za ovaj TAJNI prolaz niko nije znao! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik Elite je, navodno, pokušao da pobegne iz Elite tokom sinoćnje žurke.

SKANDALOZAN POKUŠAJ BEKSTVA IZ ELITE! Učesnik iskoristio trenutak nepažnje, za ovaj TAJNI prolaz niko nije znao! (VIDEO)

Foto: Ilustracija

Učesnici rijalitija "Elita" sinoć su uživali na žurki koju je organizovao Veliki šef kako bi ih opustio i podigao atmosferu. Međutim, tokom žurke desio se neočekivan događaj koji je šokirao sve prisutne. Naime, Uroš Stanić je navodno pokušao da pobegne iz rijalitija, izazivajući veliku pažnju i špekulacije među ostalim učesnicima.

Jedan od učesnika, tačnije Jovana Tomić Matora, iznela je svoje viđenje situacije, ističući da je Stanić pokušao da pobegne kroz jedan od prolaza. Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju javnosti i postao glavna tema rasprave među učesnicima i gledaocima rijalitija.

Snimak na kome se vidi Uroš Stanić kako užurbanim korakom napušta prostoriju, a za njim ide obezbeđenje, brzo se proširio društvenim mrežama. Ovaj pokušaj bega izazvao je različite reakcije među publikom, a mnogi su se zapitali šta je bio motiv iza ovakvog postupka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

 

Iz produkcije rijalitija "Elita" još uvek nisu stigle zvanične informacije ili saopštenje povodom pokušaja bega jednog od učesnika. Očekuje se da će ova neobična situacija izazvati dodatnu pažnju javnosti i da će uskoro biti objavljeni novi detalji o ovom incidentu.

Pokušaj bega učesnika rijalitija "Elita" definitivno je iznenadio sve prisutne i postao glavna tema rasprave kako među učesnicima, tako i među gledaocima. Ostaje da se vidi da li će ovaj događaj imati dalje posledice po tok rijalitija i kako će produkcija reagovati na ovu neobičnu situaciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading