TEK POČINJE ŠOU! Šok-bomba Asmina Durdžića, stiže sa specijalnim iznenađenjem za Aneli!

Autor:

Zadruga

08.03.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić je spreman da napravio šou!

TEK POČINJE ŠOU! Šok-bomba Asmina Durdžića, stiže sa specijalnim iznenađenjem za Aneli!

Foto: Instagram.com

Asmin i Aneli

Asmin Durdžić, nekadašnji partner učesnice "Elite" Aneli Ahmić, odlučio je da iznenadi svoju ljubav za rođendan. Naime, kako se pohvalio na društvenoj mreži Instagram, on je starleti i bivšoj zadrugarki Staniji Dobrojević kupio besnu mašinu u vrednosti od 280.000 evra. U pitanju je automobil marke "porše", koji je objavio na društvenoj mreži Instagram.

- Poklon za moju ljubav. Nadam se da će joj se svideti rođendanski poklon, nešto posebno kao što je i žena mog života posebna. S. - poručio je Durdžić.

Međutim, danas je osvanula nova fotografija na profilu Asmina Durdžića, kojom je najavio provod u Crnoj Gori i Hrvatskoj, pa su mnogi zaključili da planira susret sa Aneli Ahmić, koja je trenutno u Eliti:

- Alibabin auto u trasportu prema kući. Jao, što če biti ku*čenja u sezoni po Crnoj Gori i Hrvatskoj - glasi opis fotografije Asminove besne mašine.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić

Inače, Asmin je nedavno javno osudio Aneli Ahmić, te istakao da se najbolje vidi kakav je on muškarac po tome što je u vezi sa Stanijom.

- Advokat o kojem dotična priča je suvlasnik mog Holdinga 25-%. Ona to dobro zna i treba da je bude sram, jer mene kao oca svog deteta etiketira kao biseksualca i iznosi našu najdublju intimu. Ja je neću ponižavati i vređati jer nemam razloga za to, niti me izrečene nebuloze dotiču. Ostaću gospodin i reći činjenicu, uživao sam u velikoj ljubavi sa najpoželjnijom ženom na našim prostorima i to dovoljno govori o mojoj muškosti i ukusu za žene, kao i o tome da sam isključivo naklonjen lepim i zgodnim damama - poručio je Asmin nedavno aludirajući na Staniju, pa nastavio:

- Sve ostalo su gluposti i nebuloze. Kada su svi argumenti protiv mene potrošeni udara se najniže. To je sve što imam da poručim u vezi sa izjavama majke svog deteta koju ne želim da ponižavam i vređam samo iz tog razloga!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Nidza

08.03.2024 21:31

Ne daj se vuce bivsu kokosku pojesce rosavi jazavac i na kraju sutnuti ko kera!