SAŠA ILIĆ DOŽIVEO VELIKI DEBAKL: Presudio mu bivši saigrač!

Autor:

Sport

20.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika katastrofa Ilićevog tima.

SAŠA ILIĆ DOŽIVEO VELIKI DEBAKL: Presudio mu bivši saigrač!

Foto: FK Nižnji

U poslednjem meču 29. kola Premijer lige Rusije, ekipa Parija Nižnji Novgorod, koju predvodi Saša Ilić, doživela je ubedljiv poraz od ekipe CSKA Moskve rezultatom 6:2. Muke domaćina započele su već u desetom minutu kada je Obljakov postigao prvi gol za CSKA. Samo dvanaest minuta kasnije, Musaev je udvostručio prednost gostiju, dok je Zdjelar pogotkom u 37. minutu doveo rezultat na 3:0 u korist CSKA pre odlaska na odmor.

Iako su se domaći konsolidovali i uspeli da smanje na 1:3 golom Stotskog u 48. minutu, CSKA je brzo povratio svoju prednost postigavši četvrti gol u 56. minutu, ovoga puta zahvaljujući Davili. Boseli je uspeo da smanji na 2:4 u 77. minutu, ali su dva gola u finišu meča, postignuta od strane Zabolotnog u 83. minutu i Glebova u 90. minutu, zapečatila sudbinu tima iz Nižnjeg Novgoroda.

Nakon remija na debiju na klupi ekipe iz Nižnjeg, Saša Ilić je osvojio bod, ali su usledila dva poraza, što ukazuje na izazovnu fazu za ovaj tim. Iako je poraz bolan, Nižnji Novgorod svakako ima prostora za analizu i poboljšanje pred naredne izazove u Premijer ligi Rusije, a legenda Partizana imaće vremena da razmisli o sledećim koracima. 

Ovaj ubedljiv poraz sigurno će uticati na psihičko stanje ekipe iz Nižnjeg Novgoroda, kako si konsolidovali što brže i nastavili dalje. Saša Ilić ima u sebi pobednički mentalitet i sigurno će svojim izabranicima preneti taj šampionski DNK, ali je potrebno vreme. Biće interesatno videti reakciju tima nakon debakla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading