IMA DA PROKLINJEM SEBE AKO SE MOJIMA NEŠTO DESI! Anđela Šparavalo isprepadala sve u Beloj kući! Tokom nervnog sloma urlala na Bojanu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos na imanju se nastavlja!

IMA DA PROKLINJEM SEBE AKO SE MOJIMA NEŠTO DESI! Anđela Šparavalo isprepadala sve u Beloj kući! Tokom nervnog sloma urlala na Bojanu! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Anđela Šparavalo ne prestaje da pravi dramu otkako je imala poziv kad se čula sa porodicom, pa je sad zapretila devojci Bojani Pavlović da će sebe ceo život da krivi ako upropasti porodicu zbog svojih veza. Ona je plakala naglas, pa je govorila kako je napravila skandal najbližima, koji će teško uspeti da sredi čak i po izlasku.

- Upropastila sam porodicu, svašta sam uradila mojima, sve zbog veze sa Bojanom! Ne znam šta će da se desi ako se stanje pogorša, majka mi plače, otac je van sebe! Molila sam ih da mi pokažu brata, nisu hteli, tako da ja više ne znam šta da radim. Jedva trpim ovaj haos koji sam sama napravila, ali šta da radim. Plašim se da se nešto ne desi, baba mi se šlogirala pre neki dan, a moji mene krive. Ko zna šta sve pričaju kod kuće. Proklinjem sebe zbog svega, i tek ću - ridala je Anđela, ali se Bojana trudila da je pusti, kako ne bi dolivala ulje na vatru. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela sa roditeljima na video pozivu

 

Inače, Anđeli je otac najviše tokom poziva zamerio to što je rekla da je maltretirao porodicu, pa je to i upitao dok su pričali.

Sine, jesam li ja takav zlikovac? Sine, jesam li te nekada udario u životu? Jesam li te ja kupovao novcem? Jesam li plaćao sve tvoje? Ti kažeš da nemaš očinsku ljubav, ti nisi dobro, veruj mi! Ti si izgubila, čoveče! - rekao je Anđelin otac, pa nastavio:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bojana Pavlović

 

 - Ti pričaš laži! Ti hoćeš da budeš žrtva, da bi se dodvorila Bojani! Nemaš ti tragediju, kao ona! Ne možeš da budeš kao ona! Ti imaš Stokholmski sindrom sine, pitaj nekoga šta to znači! Sama si sebi napravila problem, ne želimo da budeš sa ženom!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading