UROŠ RAJAČIĆ JEDVA OBUZDAO PONOS: Nakon što je ustao iz kreveta, takmičarkama pale vilice kada su ga UGLEDALE!

Autor:

Zadruga

01.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Rajačić imao poteškoće u jutarnjim satima.

UROŠ RAJAČIĆ JEDVA OBUZDAO PONOS: Nakon što je ustao iz kreveta, takmičarkama pale vilice kada su ga UGLEDALE!

Foto: Instagram.com

U poslednjem izdanju rijalitija "Elita", takmičar Uroš Rajičić privukao je pažnju gledalaca neobičnim ponašanjem u ranim jutarnjim satima. Naime, Rajičić je imao poteškoća sa erekcijom, što je pokušao da obuzda dodirivanjem intimnog dela.

Ova neobična situacija nije prošla neprimećeno, te su se gledaoci i ostali takmičari iznenadili i podeljeni u svojim reakcijama. Dok su neki pokazali razumevanje za Rajičićevu situaciju, drugi su bili zatečeni i nisu krili svoje reakcije.


Kamere u spavaćoj sobi zabeležile su ovaj trenutak, koji je objavljen čak i na Uroševom Instagram profilu, te su se komentari nizali jedan za drugim. 

- "Uroše, oženi me", "Nije loš komad ovaj Uroš", "Dala bih Urošu čak i pred kamerama" - bili su samo neki od komentara. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić ulazak u Eliti

 

Inače, Uroš Rajačić se u rijalitiju dokazao kao vrlo temperamentan momak, koji ne preza da iznese svoje mišljenje, te vrlo često zna da ulazi u sukobe sa ostalim cimerima na imanju u Šimanovcima. Ostaje nam da vidimo kako će se Uroš plasirati u daljem takmičenju, jer mnogi mu prognoziraju daleki plasman. 

- Problematičan i u sadašnjosti i u prošlosti. Znaš kako, godinama sam ja u ovome, razmatrao sam ovo godinama, zato nisam spreman da uđem, zbog agresije, prvi put osetim tu snagu, da je to nešto što mogu da izdržim, Bog neka me čuva. Ja smatram da osoba koja je trenirala neku borilačku veštinu, ljudi su danas mnogo nepravedni, smatram da je svako imao probleme - ispričao je Uroš po ulasku u Elitu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading