LAŽE DA NIJE BIO SA ANOM ĆURČIĆ! Bojana pred svima napala Lakića! Evo kakve je sumnje iznela, orila se Bela Kuća!

Autor:

Zadruga

26.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos sa Bojanom se nastavlja!

LAŽE DA NIJE BIO SA ANOM ĆURČIĆ! Bojana pred svima napala Lakića! Evo kakve je sumnje iznela, orila se Bela Kuća!

Foto: printscreen/RTV Pink

Učesnica Elite Bojana Pavlović ušla je u toku večeri u raspravu sa Nikolom Lakiće, kog je optužila da laže da nije bio sa Anom Ćurčić.

Ona je iznela svoj stav, pa je on brže bolje skočio da se brani. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nikola Lakić

 

Uverena sam da je Lakić bio sa Anom Ćurčić. Shvatila sam da je njegova zla namera bila da tu priču iskoristi i dobije neku materijalnu dobit. Pokušao je da napravi priču s Mionu, kako bi došao do izražaja. Igra se sa tuđim životnim prilčama. Nema svoj integrtitet. Lakiću, ti si neko ko se prilagođava drugima. Pušač si ku*ca broj jedan. Mene si provocirao u više navrata - kazala je Bojana. Ti si pi*ka. Nemaš svoj stav. Brok tri je Maja Marinković. Pokazala je da se meša u odnos Janjuša i Aneli. Meša se u taj odnos - objasnila je ona, pa je ustao Nikola:

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić

 

- Svaki put kad Bojana ustane ja slušam neke budalaštine. Samo ću da se pomerim i da kažem da ona ima dovoljno svojih problema, pa zbog toga treba da gleda u svoje dvorište. Ne kapiram devojku koja zabada nos u tuđa posla otkako je ušla ovde. Ima dovoljno prljavog veša da se iskopa o njoj, a kad izađemo napolje lično ću da se postaram da nađem sve informacije. Kad se to desi, u emisijama ću sve da obelodanim.

Podsećamo, Lakić je skoro zaratio i sa Darjanom Radomirovićem. Naime, Lakić je rekao da veruje kako Darjan koristi Miljanu samo zarad rijalitija, da je vuče po mulju i glumi da mu je stalo do nje i njene porodice, pa se atmosfera usijala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading