NAJAVLJENA PAKLENA NEDELJA U ELITI: Učesnike očekuju specijalna dešavanja, a NAJGORE još nisu čuli!

Autor:

Zadruga

25.02.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite su dobili obaveštenje da od sutra kreće paklena nedelja.

NAJAVLJENA PAKLENA NEDELJA U ELITI: Učesnike očekuju specijalna dešavanja, a NAJGORE još nisu čuli!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka Ivana Šopić saopštila je da su učesnici "Elite" izglasali Jovanu Cvijanović da ode u izolaciju, a da sačuvaju Uroša Rajačića. Zatim je saopštila ukućanima da su stanari Kuće Odabranih nominovali Jelenu Ilić Marinković, te će se ona pored Jovane boriti za opstanak.

Na kraju, na red su došli i glasovi publike, a gledaoci su ove nedelje najmanje poverenja ukazali Slađi Bošković.

Jovana je dobila priliku da se obrati ukućanima, koji su je nominovali, pa im je poslala brutalnu poruku i najavila paklenu nedelju, iako još uvek ne znamo šta to znači i šta im priprema, ukoliko ostane u rijalitiju:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović

 

- Nisam se ovaj put razočarala, hvala vam svima. Od nedelje teramo, od ponedeljka, cirkus svi zajedno, tako da je to to. Učim ovde iz dana u dan da mogu da očekujem sve od ljudi i dobro i loše. Ko sam, šta sam, da li sam ovo ili ono, to samo ja znam. Non stop ih bacam u rebus, ništa ne znaju, u svakom slučaju radim ono što osećam i ono što mislim. Znam dobro koliko sam bila korektna prema nekim ljudima, to što izvrću, to je njihova stvar - rekla je Jovana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić

 

- Ja sam došao u prostor gde za ljude ne postoje pravila, dok napolju itekako postoje. Došao sam da slušam svinje kako komentarišu vukove i lavove poput mene, ne postoji neko ko može da me ovde degradira. Uglavnom to rade iz svojih nezadovoljstva. Svi ste ovde trenutno, nećete biti doveka - rekao je Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading