ASMIN JE SNIMAO DEVOJKE DA BI IH UCENJIVAO ZA NOVAC! Aneli iznela šok-detalje i sumnje! Evo šta Janjuš misli o aferi Asmina Durdžića! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli sumnja u to šta Asmin napolju radi!

ASMIN JE SNIMAO DEVOJKE DA BI IH UCENJIVAO ZA NOVAC! Aneli iznela šok-detalje i sumnje! Evo šta Janjuš misli o aferi Asmina Durdžića! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite i bivša devojka Asmina Durdžića Aneli Ahmić, saznala je u rijalitiju za prljave radnje koje je njen nekadašnji partner započeo, pa je sada počela da sumnja šta bi to moglo da bude. Kako Aneli nema sve detalje u Beloj kući toga šta je Asmin zakuvao sa njenom sestrom Sitom Ahmić, sada joj svašta prolazi kroz glavu.

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 

- Ko zna šta je Asmin sada smislio. Svaki put kad mi novinari ili voditelji postave ovakva pitanja hipotetički šta bi bilo, sigurna sam da se napolju nešto dešava. Ovo je nešto sumnjivo. Ako je petljao sa nekim snimcima, ne bi me iznenadilo da je neke žene ucenjivao tako, pa da im je tražio da mu šalju novac. To je bre čovek prevarant, sto posto sam u pravu - pričala je Aneli, a Janjuš se nadovezao:

Foto: Instagram

Asmin Durdžić

 

- To sve može da bude i ne mora! Što sa tako zaključuješ. Uzmi ženo uživaj, ako bude trebalo da nešto rešavaš, ostavi to za vreme kad izađeš odavde. Ne treba ti sad ta muka. - rekao je Janjuš. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

 

Podsećamo, čak se umešao i Marko Đedović sa pričom o Asminu i sumnjama.

Ne bi me iznenadilo da je on sam pustio taj snimak jer su to ti seljaci iskompleksirani, cela ta familija nije normalna, sve su to ludaci. Samo se plašim tog deteta kako će da odrasta u tom okruženju. Zamisli koliko je nisko neko spreman da ide, da tako nekoga ucenjuje! Pa sve da nemaš hleb da jedeš, zašto nekome tako nešto da uradiš- rekao je Đedović u čudu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading