BIVŠA ZADRUGARKA DOBIJA STRAŠNE PRETNJE: Obelodanila poruke, u sve upetljana i Ana Ćurčić!

Autor:

Zadruga

21.02.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šašić prekinula ćutnju!

BIVŠA ZADRUGARKA DOBIJA STRAŠNE PRETNJE: Obelodanila poruke, u sve upetljana i Ana Ćurčić!

Foto: Shutterstock, Pixabay.com

U nedavnom gostovanju na Red TV-u, pevačica Ivana Šašić otvorila je dušu i podelila sa javnošću šokantne detalje o svom odnosu sa Anom Ćurčić. Ona je iznela tvrdnje o dobijanju pretećih poruka od fanova Ane Ćurčić, što je izazvalo pažnju publike širom regiona.

- Ovo su oni, ne ja, ja spavam mirno u svom stanu, meni niko nije dao stan i plaćao mi kiriju, njihova morbidnost prelazi svaku granicu. Njena podrška ne radi ništa bez njenog znanja, ja nju ne pretim blokirana mi je na svim mrežama, Ana je rekla mojoj Hristini koja je stvarna žrtva nasilja kao nije ni čudo što ti je muž pucao pored glave, ti to ne možeš nikome da kažeš ako se prezentuješ u narodu kao žrtva nasilja, kako možeš da se baviš tako groznim stvarima - priznala je Ivana.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Ivana Šašić u emisiji "Pitam za druga"

- Otkako je ušla u rijaliti Aca Bulić je sve finansirao, nakon što je izašla isto tako, evo sad ću vam reći šta je sve plaćao. Sve one slike Milenine iz klinike, sve je procurilo od Ane. Pošto se pravi pametna Hristina je našla stan i Aca je sve vreme to plaćao, znači 850 evra plus 150 evra garaža. Na to sve ide i njen život. Francuski ležaj je plaćen, pa nova sofa, telefonskih računa oko 4500 evra, pa zatim dugovi za salon i samodoprinosi, bila je u blokadi u banci i to je sve morao da vrati - otkrila je Ivana.

Ona je i pročitala jednu prouku koju je dobila. 

Republika

Foto: Red tv printscreen

Ivana Šašić u emisiji "Pitam za druga"

- Evo pročitaću poruku od devojke koju Ana zove crnogorsko đubre o uplaćivanju novca na kumin račun, kaže da kuma nije dinara uzela od Anine podrške. Novac koji je stizao od Anine podrške išao je na račun njene dece, nikakve veze sa tim nije imala Milena. Takođe mi je stigla poruka od Mileninih admina, rekli su da je Đedović iskren i da Milenina podrška nema ništa protiv Ivana Marinkovića i da on napada sve bez potrebe - rekla je Ivana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sa

21.02.2024 11:55

Kad god otvori usta ova žena na nekog se žali i iznosi priče o ljudima koji nju ne spominju. Da li je njoj Aca rekao da priča u njegovo ime i da iznosi detalje o njegovom plaćanju računa nekome ? Ako joj je Aca dozvolio da ona to iznosi u javnost onda je to Acina sramota i ne ostade ni dž od džentlmena Ace. Šta je Šašićka Aci ? Prijatelj ? Prijatelji ne iznose ništa iz života svojih prijatelja. Ima Aco svoje bližnje i nikada niko nije izjavio ništa o Ani Ćurčić a niti o Acinom novčaniku. Zašto onda Šašićka ima potrebu da priča o Ani i svađa se sa njenim fanovima koji sigurni nisu prvi i iz čista mira napali. Šašićka je pokazala u Zadruzi da je tračara, podla i perfidna i zato je uvek izglasana da je izbace. Nikad je nisu zavoleli i nisu joj verovali ni zadrugari a niti gledaoci. U njenim godinama žena bi trebalo da se bavi karijerom i da peva a ne da se svađa sa nečijim fanovima. Jadno i nisko. A sramota za Acu što joj dozvoli da priča o njegovim novcima i troškovima.