ASMINOV OTAC KAZNIO MALU NORU: Ispostavio račun putnih troškova za unukin rođendanski poklon, pa nastavio BRUTALAN RAT sa porodicom Ahmić! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.02.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok potez Mustafe Durdžića!

ASMINOV OTAC KAZNIO MALU NORU: Ispostavio račun putnih troškova za unukin rođendanski poklon, pa nastavio BRUTALAN RAT sa porodicom Ahmić! (FOTO)

Foto: instagram, TV Pink/printscreen, facebook.com/printscreen

Jedan od najkontroverznijih skandala koji je potresao javnost proteklih nedelja jeste sukob između Mustafe Durdžića, oca Asmina Durdžića, i Site Ahmić, poznate bosanske starlete. Ovaj sukob je eskalirao nakon što je Aneli javno optužila Asmina za neverstvo sa starletom Stanijom Dobrojević. Nakon ovog incidenta, Mustafa Durdžić se takođe uključio u medijski rat, iznoseći prljav veš iz odnosa sa Aneli, dok istovremeno pokušava da povrati ljubav Stanije.

Nedavno je Aneli Ahmić optužila Asmina za fizičko nasilje koje je navodno trpela dok je bila trudna. Ova optužba dodatno je usložnila već napetu situaciju između ove dve porodice.

Sita Ahmić, sestra Aneli, takođe se oglasila povodom ovog skandala, izražavajući svoje ogorčenje i sramotu zbog Asminove i Aneline ćerke Nore. Ona je prvo otkrila kako Asmin ćerki nije poslao poklon, danas izjavila za Pink.rs da je ipak dobila od oca narukvicu i 250 evra.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, facebook

Sita Ahmić i Asmin Durdžić

Iako je Asmin zapreatio da će to Siti biti poslednji put da je prećutao i najavio haos ako nastavi da koristi njegova ime, kako on kaže za igranje rijalitija, porodična drama se tu ne završava. 

Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, još uvek nije direktno komentarisao najnovije optužbe, ali je reagovao na izjavu Site Ahmić. U svojoj izjavi, Mustafa iznosi detalje o troškovima za malu Nore, ističući da su zbog poniženja odlučili da do daljnjeg ne šalju ništa.

- Meni je stvarno žao, ali moram pisati o detetu koje nikom nije ništa učinilo, ali jednostavno ta Sita me natera da objasnim ovo. Nisko budžetna dečija odeća. Odeća i obuća, slatkiši, higijenski pribor su koštali 640 evra. Uz paket smo poslali 300 evra, pošiljka je koštala 40 evra sutobus do Bihaća, od Bihaća do Sarajeva 50 kilomera isto autobus. Odeća je kupljena u jednoj prodavnici, kineska roba ne postoi u Austiriji, meni nije poznato da postoji. Zbog ovih poniženja mi smo odlučili da do daljnjeg ništa ne šaljemo zbog poniženja - napisao je Asminov otac. 

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Asminov Otac objavio račun i poklone za malu Noru

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading