JANJUŠ BRUTALNO IZVREĐAO ANELINU PORODICU: Uputio JEZIVU KLETVU, ona prebledela kao smrt! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš i Aneli Ahmić doživeli pomračenje!

JANJUŠ BRUTALNO IZVREĐAO ANELINU PORODICU: Uputio JEZIVU KLETVU, ona prebledela kao smrt! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Naširoko poznati rijaliti par Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić dospeo je u centar pažnje posle vrele svađe koja je izbila zbog Anelinog brzopletog jezika. Ova situacija je izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama, a snimak njihove svađe postao je viralan u rekordnom roku.

Sve je počelo kada je Aneli, poznata po svojoj otvorenosti i iskrenosti, izgovorila nešto što je povredilo Janjuša, koji je veoma emotivan i sklon impulsivnim reakcijama. Njena brzopletost i iskrenost su ovog puta doveli do žestoke svađe između njih dvoje.

Foto: Instagram.com

Janjuš i Aneli Ahmić se posvađali

 

Kako se svađa produbljivala, Janjuš je izgubio kontrolu i uputio Aneli uvrede, uključujući i psovku koja je šokirala mnoge. Njegova burna reakcija izazvala je oštre reakcije javnosti, a snimak ovog incidenta munjevitom brzinom se proširio društvenim mrežama.
 

- Mozak će mi od tebe eksplodirati! - urlao je Janjušević. 

- Reči mi u usta stavljaš! Dragi moj, imali iko normalan? Ima li? - kukala je Aneli. 

- Zašto se ne pusti snimak ovaj, celog ovog razgovora, da te čujemo snimak! Koji oni j*bali ti majku u usta oni! Nemoj da mi se dereš, druže, legao sam! - pričao je Janjuš.

Foto: Instagram.com

Janjuš i Aneli Ahmić se posvađali

 

- Ali moja majka ovo gleda, Janjuše - kukala je Janjuševa nova devojka.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Posledice ove svađe i njenog viralnog širenja ostaju da se vide. Par se još uvek nije oglasio povodom ovog događaja, a javnost sa nestrpljenjem očekuje njihovu reakciju. Ovaj incident je još jednom pokazao kako su privatni sukobi poznatih ličnosti uvek pod lupom javnosti i kako jedan trenutak može imati dalekosežne posledice.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading