MAJA MARINKOVIĆ NAPUSTILA ELITU: Učesnica završila u bolnici, čeka se informacija o njenom zdravstvenom stanju!

Autor:

Zadruga

13.02.2024

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je danas napustila imanje u Šimanovcima.

MAJA MARINKOVIĆ NAPUSTILA ELITU: Učesnica završila u bolnici, čeka se informacija o njenom zdravstvenom stanju!

Foto: printscreen/RTVPink

Razgovor između cimera Miljane Kulić i Nenada Aleksića Ša izazvao je pravu pometnju na društvenim mrežama kada je otkriveno da je Maja Marinković napustila "Elitu". Nenad, koji je izjavio da je spavao i da nije čuo ništa, iznenadio se kada je Miljana otkrila da je Maja otišla kod doktora.

Miljana je otkrila da je Maja napustila imanje dok su oni prenosili stvari i da je otišla kod doktora. Ova informacija je izazvala mnogo spekulacija među fanovima rijalitija "Elita", koji su odmah počeli da nagađaju šta se zapravo desilo sa Majom.

 Nisam vas čuo ništa, spavao sam - rekao je Nenad.

- Prenosili smo stvari, nisam ni spavala, I Maju sam ispratila, izašla je. Za d*pe, otišla kod doktora - odgovorila mu je Miljana.

- Jao - viknuo je Ša.

 

 

Ova vest izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su se fanovi rijalitija aktivno uključili u diskusiju o tome šta se zapravo dogodilo sa Majom Marinković. Mnogi su izrazili zabrinutost za njen zdravstveni status, dok su drugi spekulisali o mogućim razlozima njene posete lekaru.

I dok fanovi čekaju da saznaju više informacija o odlasku Maje Marinković kod lekara, ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati u rijalitiju.

S obzirom na to da su informacije o njenom zdravstvenom stanju strogo zabranjene za prenošenje, ostaje nam da sačekamo zvanično saopštenje produkcije ili samih učesnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading