DISKVALIFIKOVANI UČESNIK ELITE SIMULIRA ODNOSE U DEČIJEM PARKU: Zaskočio konja usred bela dana! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.02.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok scene osvanule na internetu!

DISKVALIFIKOVANI UČESNIK ELITE SIMULIRA ODNOSE U DEČIJEM PARKU: Zaskočio konja usred bela dana! (FOTO)

Foto: instagram.com/nikola_bukilic

Nikola Bukilić

Nikola Bukilić, disvalifikovani učesnik rijaliti programa "Elita", ponovo je dospeo u centar pažnje javnosti zbog skandaloznog ponašanja. Naime, Bukilić je uhvaćen kako je usred bela dana u parku zaskočio dečiju spravu za igranje u obliku konja, što je izazvalo ogorčenje korisnika društvenih mreža.

Ovo nije prvi put da je Nikola Bukilić u centru skandala. On je već bio diskvalifikovan iz rijaliti programa zbog agresivnog ponašanja prema drugim učesnicima. Međutim, ovaj poslednji incident je izazvao još veću pažnju javnosti zbog toga što se desio na javnom mestu gde borave deca.

Republika

Foto: instagram.com/nikola_bukilic

Nikola Bukilić instagram

Podsećanja radi, Nikola Bukilić je urgentnom odlkukom Velikog šefa i produkcije rijaliitja "Elita" disvalifikovan zbog nedoličnog ponašanja i kršenja jednog od osnovnih pravila življenja na imanju u Šimanovcima - lomljenja inventara, nasilničko ponašanje i govor mržnje. Međutim, svoju vezu sa cimerkom Teodorom Balzak nastavio je i u spoljnom svetu.

Ona je, inače, bila primorana da napusti imanje u Šimanovcima zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Veliki šef je obavestio ostale učesnike da je tim lekara doneo odluku o njenom hitnom napuštanju rijalitija radi što adekvatnijeg lečenja. Ovim potezom produkcija je pokazala brigu o zdravlju svojih takmičara, ali je istovremeno izazvala emotivni oproštaj Teodore od ostalih ukućana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading