DA TI SE ŽIVOT ZGADI: Aneli dobila titulu najveće ŠTROKAVUŠE, ovaj prizor tera na POVRAĆANJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva pokazala da ne vodi računa o higijeni!

DA TI SE ŽIVOT ZGADI: Aneli dobila titulu najveće ŠTROKAVUŠE, ovaj prizor tera na POVRAĆANJE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Gledaoci popularnog rijalitija "Elita" nedavno su izrazili zabrinutost zbog nedostatka lične higijene pojedinih takmičara. Posebno su se osvrnuli na Aneli Ahmić i njenog partnera Marka Janjuševića Janjuša, koji su postali predmet kritika javnosti zbog svojih navika.

Nedavni primer koji je izazvao negativne reakcije bio je Anelino pokazivanje prljavih čarapa pred kamerama, što je izazvalo sablazan među gledaocima. Sada je dodatno izazvala pažnju javnosti pokazujući svoja neuredna stopala, što je dodatno potpalilo diskusiju o higijenskim uslovima u rijalitiju.

Nakon što su slike Anelinih prljavih čarapa i stopala postale javne, reakcije gledalaca nisu izostale. Mnogi su komentarisali ovaj slučaj na društvenim mrežama, izražavajući svoje zgražavanje i nezadovoljstvo. Komentari poput "Fuj, strašno, koja prljavuša" i "Ne mogu da gledam ovu čistoću" jasno pokazuju koliko je ovaj slučaj izazvao negativne emocije među publikom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Aneli pokazala štrokave čarape

Aneli i Marko nisu direktno komentarisali ove optužbe, ali je očigledno da su postali predmet intenzivnih medijskih spekulacija i osuda. Njihovo ponašanje i nedostatak lične higijene postali su tema o kojoj se intenzivno raspravlja kako u rijalitiju, tako i van njega.

Učesnici rijalitija "Elita 7" i dalje privlače pažnju javnosti svojim postupcima, a pitanje higijene ostaje jedna od glavnih tema o kojoj se raspravlja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iskreno

08.02.2024 19:24

Iskreno ja se cudim kako Aneli nema vaske.Njihova soba je leglo zaraze.Samo zamislite da se oni svako vece j... tu ,to smrdi na znoj,tjelesne izlucevine ,pas im se pisa u krevetu,prde a tek kada zasmrde ustajale patike ,prljav ves .A ona pere kosu svakih 10 dana .Dalila je imala duzu kosu i guscu i prala je svaka 2 dana ,dnevno se nekoliko puta tusirala,uvijek bila namazana kremama a ova smao ustane i ne otusira se stavi dezodorans i odvuce se kuvati kafu