CAR SE RASTAJE SA ŽIVOTOM, PORODICA PREPLAŠENA: Njegovo izlaganje će vas naježiti - spominje i SMRT!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova objava Filipa Cara zabrinula je njegovu porodicu, ali i brojne fanove.

CAR SE RASTAJE SA ŽIVOTOM, PORODICA PREPLAŠENA: Njegovo izlaganje će vas naježiti - spominje i SMRT!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je trudna Aleksandra Nikolić priznala da najbitnije još uvek nije podelila sa brojnim fanovima, oglasio se i Filip Car, koji je, putem svog Instagrama, poslao brutalnu poruku, a mnogi su shvatili da se ovo odnosilo upravo na Nikolićevu:

- Prošao sam kroz svoje najtamnije dane sam, tako da, izvini ako izgleda da ne trebam nikoga - glasio je citat na profilu Filipa Cara.

Međutim, to nije sve. Iako je evidentno da Filip nije najbolje raspoložen, odnosno, da prolazi kroz težak životni period, njegova najnovija objava na Instagramu izazvala je buru reakcija, a korisnici pomenute društvene mreže su se pitali šta bi ovo trebalo da znači.

Republika

Foto: Pink

Filip Car

 

Naime, Car je objavio snimak motora, a opis videa je sve bacio u rebus:

- Ako nisi flertovao sa smrću, nisi ni živeo - napisao je Filip Car.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car, Instagram

Podsetimo, Aleksandra i Car su nedavno raskinuli, iako čekaju prvo zajedničko dete, a zadrugarka je pre nekoliko dana proslavila 26. rođendan i sa fanovima podelila emotivnu objavu:

- Ovo je bio moj najposebniji rođendan. Napunila sam 26 godina. Moja želja će se ispuniti za 2 meseca. Mogu slobodno reći da iza sebe ostavljam sve ružno i da tek od sada počinjem da živim. Zadovoljna sam svojim postignućima do sada... Ali tek očekujte od mene mnogo toga. I sami znate da apsolutno sve što zamislim i ostvarim. Nisam vam rekla nešto što je najbitinije, zavolela sam sebe - napisala je u objavi na Instagramu Nikolićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading