SPECIJALNI ROĐENDANSKI POKLON ZA TRUDNU ALEKSANDRU NIKOLIĆ: Zadrugarka doživela ŠOK, Caru će se slošiti!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić se pohvalila specijalnim rođendanskim poklonom.

SPECIJALNI ROĐENDANSKI POKLON ZA TRUDNU ALEKSANDRU NIKOLIĆ: Zadrugarka doživela ŠOK, Caru će se slošiti!

Foto: Instagram.com

Pobednica šeste sezone "ZadrugeAleksandra Nikolić, juče je obeležila svoj 26. rođendan. Iako je u završnoj fazi trudnoće, bivša učesnica rijalitija nije propustila priliku da svoj rođendan proslavi sa svojim fanovima. Na svom Instagram profilu je otkrila da je sve spremno za žurku, čime je obradovala svoje pratioce i pokazala svoju vedru i pozitivnu energiju.

Čestitke su samo pristizale, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste činjenica da Aleksandra nije podelila rođendansku čestitku Filipa Cara, oca svog deteta, te su mnogi zaključili da joj Filip nije čestitao rođendan, te da trenutno nisu u dobrim odnosima.

Republika

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Uveče je napravila proslavu za uži krug prijatelja, a pripreme su trajale satima. Aleksandra se pohvalila transformacijom na Instagramu, a potom podelila brojne fotografije i snimke sa žurke.

Između ostalog, rođendanskoj proslavi prisustvovala je i voditeljka Elite, Ivana Šopić, koja joj je poklonila cipelice za devojčicu, koja uskoro dolazi na svet.

 

Podsećanja radi, Aleksandra Nikolić i njen bivši partner, takođe rijaliti učesnik, Filip Car, trenutno čekaju devojčicu. Iako su imali burnu vezu sa mnogobrojnim javnim svađama, odlučili su da stave tačku na svoju ljubavnu priču. Nakon toga, Aleksandra se vratila u Beograd iz Filipovog doma u Crikvenici i sada se intenzivno priprema za dolazak svoje naslednice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading