CAR SE RASPADA OD BOLA, ALEKSANDRA MU PREĆUTALA NAJBITNIJE: Samo dva meseca pred njen porođaj otkrio KLJUČNI DETALJ!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Aleksandra Nikolić otkrila da Caru i dalje nije priznala najbitnije - on poslao brutalnu poruku.

CAR SE RASPADA OD BOLA, ALEKSANDRA MU PREĆUTALA NAJBITNIJE: Samo dva meseca pred njen porođaj otkrio KLJUČNI DETALJ!

Foto: printscreen/pink

Rijaliti zvezda Aleksandra Nikolić nedavno je proslavila svoj 26. rođendan u jednom od najprestižnijih restorana u Beogradu, okružena prijateljima i porodicom. Ovaj poseban dan za nju obeležen je uz posebnu pažnju posvećenu izgledu i emotivnoj atmosferi.

Dan nakon proslave, Aleksandra je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa rođendanskog slavlja, uz emotivan opis koji je dirnuo mnoge. U tom postu, otkrila je javnosti da se uskoro ostvaruje u ulozi majke, sa terminom porođaja za dva meseca. Uzbuđena zbog ovog životnog preokreta, istakla je da je njen 26. rođendan bio jedan od najposebnijih u životu, te da se oseća spremnom za novo poglavlje.

Aleksandra je svoju objavu upotpunila snažnim porukama o samopouzdanju i ličnom razvoju. Istakla je da se oseća ispunjeno i spremno da ostvari mnoge nove ciljeve. Posebno je naglasila da je naučila da voli sebe, što je ključni korak ka ličnom zadovoljstvu i ostvarenju životnih ciljeva.

- Ovo je bio moj najposebniji rođendan. Napunila sam 26 godina. Moja želja će se ispuniti za 2 meseca. Mogu slobodno reći da iza sebe ostavljam sve ružno i da tek od sada počinjem da živim. Zadovoljna sam svojim postignućima do sada... Ali tek očekujte od mene mnogo toga. I sami znate da apsolutno sve što zamislim i ostvarim. Nisam vam rekla nešto što je najbitinije, zavolela sam sebe - napisala je u objavi na Instagramu Nikolićeva.

 

 

Nakon što je priznala da najbitnije još uvek nije podelila sa brojnim fanovima, oglasio se i Filip Car, koji je, putem svog Instagrama poslao brutalnu poruku, a mnogi su shvatili da se ovo odnosilo upravo na Nikolićevu:

- Prošao sam kroz svoje najtamnije dane sam, tako da, izvini ako izgleda da ne trebam nikoga - glasio je citat na profilu Filipa Cara.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car, Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Julija

04.02.2024 11:17

Cudno 0 komentara. A ona pobednica rialiti zadruga. 😂😂