ANA ĆURČIĆ I ANĐELA ĐURIČIĆ OTKOPALE RATNE SEKIRE: Ponovo u brutalnom sukobu, Zvezdanova bivša supruga nikad surovija!

Autor:

Zadruga

28.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je saznala za otkaz Anđele Đuričić, pa joj poslala brutalnu poruku.

ANA ĆURČIĆ I ANĐELA ĐURIČIĆ OTKOPALE RATNE SEKIRE: Ponovo u brutalnom sukobu, Zvezdanova bivša supruga nikad surovija!

Foto: ST/Nemanja Pančić, youtube.com/pink.rs

Ana Ćurčić nedavno je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, otkrivajući svoje stavove o različitim temama koje su interesantne njenim obožavaocima. Jedna od tema o kojoj je govorila bilo je njeno učešće u rijalitiju, kao i odnos sa Anđelom Đuričić.

Kada je reč o pitanju da li je moguće prijateljstvo između nje i Anđele Đuričić, Ana je jasno istakla da ne vidi mogućnost za to, ali da će svakako biti kolegijalna i profesionalna u njihovoj saradnji. Ovo otvara pitanje o njihovom odnosu s obzirom na to da su sada koleginice i da će morati da sarađuju.

Međutim, odmah nakon ovog Aninog priznanja, Anđela se obratila putem svog Instagram profila, pa objasnila svojim fanovima i pratiocima da Ana i ona više nisu koleginice, jer ona neće raditi na televiziji, već se posvećuje nekim drugim stvarima.

Republika

Foto: ATA Images

Anđela Đuričić i Ana Ćurčić

 

Iako se spekulisalo da je upravo zbog Aninog dolaska Anđela odlučila da da otkaz, Ana je odlučila da se momentalno oglasi i prokomentariše ovu odluku Đuričićeve:

- Ne znam ništa o tome. Sada od tebe čujem to. Došla sam juče sa puta. Svejedno mi je da li Anđela radi na toj televiziji ili ne. Svako sebi bira put - rekla je Ana za portal Srbija Danas.

Podsetimo, Anđela Đuričić uplovila je u emotivnu vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koji je tada kod kuće čekao vanbračna supruga Ana Ćurčić. Ćurčićeva je dobila ponudu da uđe u "Zadrugu 6" i pred kamerama se obračuna sa suprugom i njegovom devojkom, što je i prihvatila. Mesecima je publika gledala potresne scene njihovih svađa i nervnih slomova, a Ana je u nekoliko navrata pred kamerama tvrdila da ju je Slavnić psihički i fizički godinama zlostavljao. Zvezdan i Anđela su diskvalifikovani pred sam kraj, a njihova veza nije potrajala ni napolju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

28.01.2024 21:48

Kockarka radi sa kockarom. Hype TV će uskoro biti gerantološka TV.

Sasa

28.01.2024 22:50

Zla zena.Anjela se sklonila od zmije.Pametno.