ANĐELA ĐURIČIĆ SPAKOVALA KOFERE I NAPUSTILA SRBIJU: Nakon otkaza hitno donela odluku!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić je priznala da je otišla iz Srbije i da ima nove planove.

ANĐELA ĐURIČIĆ SPAKOVALA KOFERE I NAPUSTILA SRBIJU: Nakon otkaza hitno donela odluku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka i voditeljka, Anđela Đuričić se obratila putem svog Instagram profila, pa objasnila svojim fanovima i pratiocima da Ana Ćurčić i ona više nisu koleginice, jer ona neće raditi na televiziji, već se posvećuje nekim drugim stvarima.

Nije želela previše da komentariše svoj otkaz, ali je jasno stavila do znanja da neće biti deo tog sveta i unapred sprečila komentare na tu temu.

Otkrila je da ima dalje planove za svoju karijeru, ali je odlučila da sačeka pravi trenutak za njihovu realizaciju. Anđela je otkrila da je već mesec dana kod svojih, te da je odlučila da se preseli u Crnu Goru, ostavljajući iza sebe Beograd. Ova neočekivana promena sigurno će izazvati reakcije javnosti, posebno zbog njenog ranijeg života u prestonici.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, youtube.com/pink.rs

Anđela Đuričić i Ana Ćurčić

 

- Naravno da ne ulazim u rijaliti i ne želim da me povezuju sa istim - rekla  je Anđela, a potom se osvnula na dalju karijeru:

- Što se tiče moje dalje karijere, imam neke planove, ali kada dođe vreme za realizaciju pohvaliću se rado - rekla je ona.

- Ja sam kod svojih već mesec dana, otišla sam još u decembru, tako da ću od sada biti na relaciji Beograd-Crna Gora - rekla je iskreno Anđela za Alo.

Anđela Đuričić je tokom svoje karijere privukla pažnju javnosti ne samo atraktivnim izgledom, već i vezom sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem tokom njihovog boravka u Zadruzi. Njihova veza bila je predmet brojnih spekulacija i interesovanja medija, što je dodatno doprinelo Anđelinom publicitetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

30.01.2024 15:49

O ovoj i dalje pišete - kome je interesantno šta ona (bitno) radi ... Neka radi šta hoće ... Čak i njoj "ponuđeno" voditeljstvo - Bože sačuvaj : bez škole, bez primerenog ponašanja, bez ičega - da valja !!