CAR EMOTIVNO RAZORIO TRUDNU ALEKSANDRU: Za rođendan joj priredio najveće razočaranje ikada!

Autor:

Zadruga

28.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić se danas pohvalila brojnim rođendanskim čestitkama, ali od Filipa Cara ni traga, ni glasa.

CAR EMOTIVNO RAZORIO TRUDNU ALEKSANDRU: Za rođendan joj priredio najveće razočaranje ikada!

Foto: printscreen/pink

Pobednica šeste sezone "Zadruge" Aleksandra Nikolić, danas obeležava svoj 26. rođendan. Iako je u završnoj fazi trudnoće, bivša učesnica rijalitija nije propustila priliku da svoj rođendan proslavi sa svojim fanovima. Na svom Instagram profilu je otkrila da je sve spremno za žurku, čime je obradovala svoje pratioce i pokazala svoju vedru i pozitivnu energiju.

Čestitke su samo pristizale, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste činjenica da Aleksandra nije podelila rođendansku čestitku Filipa Cara, oca svog deteta, te su mnogi zaključili da joj Filip nije čestitao rođendan, te da trenutno nisu u dobrim odnosima.

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Aleksandra Nikolić

 

S druge strane, određeni fanovi smatraju da su oni u veoma dobrim odnosima, ali da to kriju od očiju javnosti, pa da je Filip njoj samo privatno čestitao rođendan. 

Inače, Nikolićeva je nedavno pokazala kako izgleda u trudničkim danima, podižući gornji deo pidžame i ponosno pokazujući svoj trudnički stomak. Ovaj gest je naišao na veliku podršku i oduševljenje njenih fanova, koji su joj uputili brojne čestitke i pozitivne komentare. Uz fotografiju je stavila stihove pesme Marije Šerifović "Dolazi ljubav", dodatno emotivno upotpunjujući trenutak.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić

 

Podsećanja radi, Aleksandra Nikolić i njen bivši partner, takođe rijaliti učesnik, Filip Car, trenutno čekaju devojčicu. Iako su imali burnu vezu sa mnogobrojnim javnim svađama, odlučili su da stave tačku na svoju ljubavnu priču. Nakon toga, Aleksandra se vratila u Beograd iz Filipovog doma u Crikvenici i sada se intenzivno priprema za dolazak svoje naslednice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading