MATORINA PORODICA SKRIVALA ISTINU O PREMINULOM UJAKU?! Tomićevoj potonule sve lađe, obistinila se NAJGORA NOĆNA MORA!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora danas je izvedena na sahranu ujaka, a ovaj detalj svima je zapao za oko.

MATORINA PORODICA SKRIVALA ISTINU O PREMINULOM UJAKU?! Tomićevoj potonule sve lađe, obistinila se NAJGORA NOĆNA MORA!

Foto: printscreen/RTVPink

Danas je došlo do neočekivanog obrta u rijalitiju "Elita 7", Jovana Tomić Matora, jedna od učesnica, iznenada napustila imanje u Šimanovcima zbog smrtnog slučaja i porodične tragedije. Naime, Matorin ujak iznenada je preminuo, a sada su otkriveni detalji ove porodične tragedije. 

Naime, kako stoji u navodima, za medije se oglasio Matorin brat, koji je potvrdio da je preminuo brat Matorine majke. Poznato je da je Matora mnogo vezana za porodicu, tako da je ovaj dan za nju vrlo težak. Ona je i svoje roditelje ostavila vrlo uspaničeno, zbog njihovog zdravstvenog stanja, tako da ju je ova tragedija sigurno dodatno poljuljala. 

Mnoge je začudilo da je Matora tek danas saznala za smrtni slučaj, kada je i sahrana, zbog čega je odmah izvedena, a pretpostavlja se da Matorina porodica nije želela da je dodatno optereti u rijalitiju i ugrozi njeno zdravlje, za koje su izuzetno zabrinuti, naročito nakon kraha sa Anitom Stanojlović.

Republika

Foto: instagram.com

Jovana Tomić Matora

 

Kako su i sami mnogo puta naglasili, mnogo brinu za Matorino zdravstveno stanje, s obzirom da ima problema sa srcem, a nedavno je doživela ljubavni brodolom, od kog se ni dan-danas nije oporavila. Matora svakodnevno vodi "rat" protiv još uvek zakonite supruge, Anite, i njenog sadašnjeg dečka, Anđela Rankovića, a ova informacija o smrtnom slučaju ju je dotukao.

Kako je kamera mogla da uhvati, nakon što je ispratila svog voljenog ujaka na večni počinak, Matora se skrhana bolom vratila u Belu kuću, a odmah je krenula ka spavaćoj sobi, kako bi se presvukla.

Republika

Foto: printscreen

Jovana Tomić Matora

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading