SVI DETALJI O MATORINOM UJAKU OTKRIVENI: Porodica zavijena u crno, a OVE SLIKE teraju suze na oči!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora danas je napustila imanje u Šimanovcima zbog sahrane ujaka.

SVI DETALJI O MATORINOM UJAKU OTKRIVENI: Porodica zavijena u crno, a OVE SLIKE teraju suze na oči!

Foto: printscreen/RTVPink

Danas je došlo do neočekivanog obrta u rijalitiju "Elita 7", Jovana Tomić Matora, jedna od učesnica, iznenada napustila imanje u Šimanovcima zbog smrtnog slučaja i porodične tragedije. Naime, Matorin ujak iznenada je preminuo, a sada su otkriveni detalji ove porodične tragedije. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora Elita 7

 

Budući da Matora nikada nije pričala o porodici, osim o majci, ocu i bratu, otkriveno da je Jovani preminuo ujak sa majčine strane, piše Srbijadanas. 

Naime, kako stoji u navodima, za medije se oglasio Matorin brat, koji je potvrdio da je preminuo brat Matorine majke. Poznato je da je Matora mnogo vezana za porodicu, tako da je ovaj dan za nju vrlo težak. Ona je i svoje roditelje ostavila vrlo uspaničeno, zbog njihovog zdravstvenog stanja, tako da ju je ova tragedija sigurno dodatno poljuljala. 

 

Njegova neočekivana smrt ostavila je dubok trag u Matorinom srcu, te je ona odlučila da napusti rijaliti kako bi se posvetila porodici i odala počast svom voljenom ujaku. Produkcija rijalitija "Zadruga" iskazala je razumevanje za Matorinu situaciju i omogućila joj da napusti rijaliti kako bi se posvetila porodici i ličnom žalu. Ovaj gest podrške bio je od suštinskog značaja za Matoru u ovim teškim trenucima, a njeni cimeri su takođe iskazali razumevanje za njenu odluku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

21.01.2024 21:52

Štosuju da sahranjuju burme a evo šta se dogodi