MATORA PREPRIČALA KAKO JE POKUŠAVALA DA SMUVA SANDRU REŠIĆ, PA DOBILA BRUTALAN ODGOVOR: Pukla bruka, Tomićeva ovo nije smela da spominje!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora je otkrila kako je mesecima pokušavala da smuva Sandru Rešić, ona se odmah oglasila.

MATORA PREPRIČALA KAKO JE POKUŠAVALA DA SMUVA SANDRU REŠIĆ, PA DOBILA BRUTALAN ODGOVOR:  Pukla bruka, Tomićeva ovo nije smela da spominje!

Foto: Vladimir LUkic, youtube.com/pink.rs

Učesnici Elite, Anđelo Ranković i Jovana Tomić Matora, nedavno su došli u žestoki sukob, tokom emisije "Gledanje snimaka", kada su se prepucavali zbog Anite Stanojlović, a onda su u sve upleli i Sandru Rešić.

Matora je otkrila kako je mesecima muvala Rešićku, koja joj je bila jedna od najboljih prijateljica:

- Tračare i ona priča ljudima stvari, iz našeg braka, koje znamo samo ona i ja. Ja znam Anitu, znam šta ona radi i šta će tek raditi, a ja da budem pi*kica, koja sedi i ćuti... Nisam imala reakciju na mnoge stvari, ali od sada ću imati, neću da uvlačim ljude iz spoljnog sveta - vikala je Matora.

- Ju, ju, ju - komentarisala je Anita.

Republika

Foto: ATA Images, Vladimir LUkic

Anđelo Ranković, Sandra Rešić i Jovana Tomić Matora

 

- Svi znaju da nemam komplekse - rekao je Anđelo.

- A nisu kompleksi da mi neko dođe posle godinu dana i kaže da moj stan nije bio namešten, a tamo je spavao i je*ao? - govorila je Matora.

- Zato što si to pričala, to ne može da bude kompleks, ti si sujetna i iskompleksirana - vikao je Ranković.

- Zašto bi kod mene dolazio da pr*aš, ako imaš kuću i sve? Treba da se vidi svaki dan, posle četvorke, Anđelo i ja smo bili nerazdvojni, čak mi je davao savete za Rešićku, jer sam se ja tada ložila na nju. Para vrti gde burgija neće - nastavljala je Tomićeva.

- Ja ni ne znam o čemu ti pričaš - priznao je Ranković tada.

Mi smo kontaktirali Sandru Rešić, pa je upitali za komentar, s obzirom da ni Anita nije znala za činjenicu da ju je Matora muvala, kako je Tomićeva izjavila, a ona nam je kratko poručila da ne želi da komentariše tu temu uopšte i da je ni najmanje ne zanima, pa se da zaključiti da je definitivno razočarana u Matoru i sve što je iznela u Eliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading