IMALA JE VRELU AKCIJU SA DVOJICOM ISTOVREMENO! Anđelo propao u zemlju od sramote, NAJPRLJAVIJI VEŠ Anite Stanojlović isplivao u javnost!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović je želela da preduhitri Matoru, pa priznala da je imala odnose sa dvojicom muškaraca istovremeno.

IMALA JE VRELU AKCIJU SA DVOJICOM ISTOVREMENO! Anđelo propao u zemlju od sramote, NAJPRLJAVIJI VEŠ Anite Stanojlović isplivao u javnost!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom jučerašnje emisije "Gledanje snimaka", Anita Stanojlović, Anđelo Ranković i Jovana Tomić Matora izneli su brojne optužne na račun jedni drugih, a Matora je otkrila da još mnogo toga krije o Aniti, još uvek zakonitoj supruzi.

U jednom momentu, Anita se izlanula, pa priznala da je imala odnose sa dvojicom muškaraca istovremeno, čime misli da je Matora trenutno ucenjuje:

- Tračare i ona priča ljudima stvari, iz našeg braka, koje znamo samo ona i ja. Ja znam Anitu, znam šta ona radi i šta će tek raditi, a ja da budem pi*kica, koja sedi i ćuti... Nisam imala reakciju na mnoge stvari, ali od sada ću imati, neću da uvlačim ljude iz spoljnog sveta - vikala je Matora.

- Ju, ju, ju - komentarisala je Anita.

- Svi znaju da nemam komplekse - rekao je Anđelo.

 

- A nisu kompleksi da mi neko dođe posle godinu dana i kaže da moj stan nije bio namešten, a tamo je spavao i je*ao? - govorila je Matora.

- Zato što si to pričala, to ne može da bude kompleks, ti si sujetna i iskompleksirana - vikao je Ranković.

- Zašto bi kod mene dolazio da pr*aš, ako imaš kuću i sve? Treba da se vidi svaki dan, posle četvorke, Anđelo i ja smo bili nerazdvojni, čak mi je davao savete za Rešićku, jer sam se ja tada ložila na nju. Para vrti gde burgija neće. Ja sam volela i prave prostitutke - nastavljala je Tomićeva.

- Zašto si ženila Anitu, ako je toliko loša? - upitao je Anđelo.

- Jer sam je stvarno zavolela. Ali neću da pričam ništa, Anita, ne brini - rekla je Matora.

- Šta da pričaš? Da sam imala dvojku... Ovaj, trojku. Pa i da sam imala, šta sad? - izlanula se Anita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading