ANU NIKOLIĆ HITNO IZBACIO IZ STUDIJA! Evo kako je tada izgledala drama pevačice sa Sašom Popovićem!

Autor:

Zabava

18.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popović je istakao da je došao na termin koji je bio zauzet od strane Stoje, popularne pevačice tog vremena.

ANU NIKOLIĆ HITNO IZBACIO IZ STUDIJA! Evo kako je tada izgledala drama pevačice sa Sašom Popovićem!

Foto: E-stock, Antonio Ahel/ATAImages

Foto: ST/D. KADIĆ

Saša Popović

 

Jedan od čelnika Saša Popović je otkrio da je prvi susret sa Anom Nikolić bio daleko od prijatnog. Ovaj događaj se desio tokom otvaranja Grand produkcije, kada je veliki broj albuma bio u procesu stvaranja. Popović je istakao da je došao na termin koji je bio zauzet od strane Stoje, popularne pevačice tog vremena. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić

 


- Ana Nikolić je došla i počela da viče na mene, da psuje, da galami. Ja sam tada bio mlad i nisam znao kako da reagujem. Nisam znao ko je ona. Ja sam je izbacio iz studija, rekao sam joj da izađe napolje - ispričao je Popović.

Ana Nikolić je, uprkos turbulentnom prvom susretu sa Sašom Popovićem, uspela da izgradi uspešnu karijeru na domaćoj muzičkoj sceni. Rođena je u Paraćinu, a prve korake na estradi napravila je kao učesnica takmičenja "Zvezde Granda". Njena muzička karijera je bila obeležena hitovima poput "Romale Romali" i "Baksuze".

Foto: Republika

Ana Nikolić

 

Iako je Ana Nikolić postigla značajan uspeh u muzičkoj industriji, njena karijera nije prošla bez kontroverzi. Pevačica je često bila tema tabloida zbog svađa sa kolegama i saradnicima, ali i zbog svojih javnih istupa. Ovo je dovelo do toga da javnost često diskutuje o njenom ponašanju i odnosima sa drugim poznatim ličnostima.

Ana Nikolić je svojim specifičnim glasom, harizmom i nekonvencionalnim pristupom muzici ostavila značajan uticaj na domaću muzičku scenu. Njeni hitovi su se uprkos redovnim ispadima u javnosti često nalazili na vrhu top-lista, a njen stil i energija su je izdvojili kao jedinstvenu pojavu na estradi.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading