JANJUŠ DOBIO PORUKU ENE JANJUŠEVIĆ: Ne može da dođe sebi, posle OVOGA se sve menja!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poruka Ene Janjušević je promenila život Marku Janjuševiću Janjušu.

JANJUŠ DOBIO PORUKU ENE JANJUŠEVIĆ: Ne može da dođe sebi, posle OVOGA se sve menja!

Foto: Instagram.com

 

Takmičar ,,Elite" Marko Janjušević Janjuš bio je specijalni gost kod voditelja Ognjena Amidžića u emisiji ,,Amidži šou", nakon velike porodične tragedije. Janjuš se prošlog petka vratio u ,,Elitu", a prvi put nasamo je pričao o pokojnom bratu Mihailu Janjuševiću

Janjušević je u jednom trenutku i progovorio o razgovoru sa bivšom suprugom Enom Janjušević, te je uživo u emisiji ispričao i detaljno sve šta mu je ona poručila, čime se on i danas vodi kroz život. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Janjuš plače u Amig show

 

Kako je istakao, Ena mu je poručila da šta god ga muči, da otvoreno kaže, da će tako mnogo bolje ljudi da ga shvate, ali i ona. 

- Bivša žena mi je rekla: ,,Reci, šta god da je, biće ti lakše", mogu ti reći da se time i vodim time, koliko god, i kakav god da je problem, reci. Sad će mi neko reći, stigla mi je kazna za auto, ili zakasnio sam, nerviraš se zbog nečega u životu, zato što ti je dete dobilo trojku, zato što ti dete nije odličan đak, pa ćeš se iznervirati i svašta ćeš mu reći, to nisu problemi. Ovo su problemi u životu, a ne možeš ih rešiti - ispričao je Janjuš u emisiji ,,Amidži šou". 

Foto: Instagram.com

Janjuš i Ena Janjušević

 

- Njihove teorije da sam ja bio u svađi, da sam ga se odrekao, nikada u svađi nisam bio sa njim, nismo se posvađali nikada, niste uputili jednu ružnu reč. Jeste da sam bio odvojen, ali sam i od ćerke odvojen zbog rijaltija, videli smo se poslednji put kod sestre kada je došla iz Kanade. Ja sam posle otišao u Crnu Goru, malo na more, otišao za Nemačku, pa direktno ovde, putevi su nam se razišli, ali sve mi se onako vratilo od prvog dana - tvrdi Janjušević. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading