JANJUŠ IMAO RAZGOVOR SA ENOM: Kačavenda zanemela kada je saznala šta mu je BIVŠA REKLA!

Autor:

Zadruga

14.01.2024

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš otkrio sve o razgovoru sa Enom Janjušević.

JANJUŠ IMAO RAZGOVOR SA ENOM: Kačavenda zanemela kada je saznala šta mu je BIVŠA REKLA!

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš

Tokom večeri Marko Janjušević Janjuš sedeo se sa Milenom Kačavendom, sa kojom je pričao o dnosu sa Aneli Ahmić. Budući da je on istakao da ga je Aneli razočarala, Milenu je zanimalo dok je bio odsutan, odnosno napolju, da li je uspeo da popravi odnos sa suprugom Enom Janjušević, budući da su bili dosta zajedno nakon porodične tragedije. 

Janjušević je ispričao Mileni sve o razgovoru sa Enom pre nego što je doneo odluku da se vrati na imanje u Šimanovcima, te joj je ispričao o čemu su pričali i koliko mu je njena podrška značila nakon sahrane rođenog brata Mihaila Janjuševića.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš se vratio u Elitu

 

- Šta ti žena kaže - pitala je Kačavenda.

- Ma šta će, ispoštovala sahranu i to je to. Nemamo ni odnos više, osim oko Krune. Ne želim da je spominjem, niti treba - rekao je Janjuš.

- Ona me je danas pitala: "Je l' spominje ženu?". Ja kažem: "Ženo, gde me to pitaš u ovoj situaciji" - rekla je Kačavenda.

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Janjušević Janjuš priča sa Aneli Ahmić u Eliti

 

- Je l' znaš šta je pitala majku, pitala je kao: "Čeka li me, je l' ljut na mene?". Ja sam to video posle dva, tri dana - rekao je Janjuš.

- Uroš je napadao za to neko ime, ona je pozelenela i kao: "Nemojte da me pitate...", a nije ništa rekla - rekla je Kačavenda.

- Svašta bih ja rekao, ali je ona majka tog deteta, ne želim - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading