OVAKO JE ŠA OBRLATIO MIONU: Pravio lažnu frku i pretio BEŽANJEM iz Elite, pa jedva dočekao da joj ULETI U KREVET!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper po ko zna koji put zapretio da će napustiti rijaliti!

OVAKO JE ŠA OBRLATIO MIONU: Pravio lažnu frku i pretio BEŽANJEM iz Elite, pa jedva dočekao da joj ULETI U KREVET!

Foto: printscreen/RTVPink

Juče su pred doček Nove godine u rijalitiju "Elita" bile organizovane posete porodica, koje su prošle jako turulentno i mnogo toga se promenilo. Porodica Miona Jovanović svojoj ćerki očitala je brutalnu lekciju zbog veze sa Nenadom Aleksićem Ša. Ona je nakon toga rekla kako će razmisliti da li će ostati sa njim, zbog čega je on dramio tokom cele noći. 

Reper nije mogao da podnese da su njih dvoje u lošim odnosima, pa je više puta tokm noći izdrazio želju da pobegne sa imanja u Šimanovcima, ali se to nije dogodilo. 

- Napravili su me najgorim likom, da li si čuo šta su mi rekli? Oni su iznapušavali mene da sam psihopata i da sam najgori - rekao je Ša. 

- Možda više podržavaju onu vezu, nego sa tobom - dodao je Munjez. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša beži iz Elite

- Što se ne kaže taklo? Je l' ja treba ovde da blejim? Ona je rekla da se zaljubila u mene, a sad se kaje? Sad kaže kako nije trebala. Hoću da idem odavnde. Devojci je rođendan, a ja sa njom ne mogu normalno da blejim. Nema distance, nema ničega, kraj je. Ja sam kriv, psihopata sam. Kako 50 ljudi misli drugačije ako sam ja psihopata? - pričao je besno Ša.

Mnogi smatraju da je Ša na ovaj način samo želeo da izmanipuliše Mionu i vrati se u odnos sa njom. 

Iako su njih dvoje sinoć zaspali zagrljeni ostaje da vidimo da li će uspeti da poprave svoj odnos ili će doći do raskida. Miona je više puta sinoć pokušavala da stavi tačku na odnos zbog reči koje je čula od roditelja, ali reper nije odustajao od nje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading