OTKRIVENA ŠOK ISTINA U ELITI: Janjuš i Aneli OBMANULI javnost, isplivao DOKAZ o njihovoj aferi pre rijaltija (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

09.12.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puče istina u rijalitiju, sve se saznalo!

OTKRIVENA ŠOK ISTINA U ELITI: Janjuš i Aneli OBMANULI javnost, isplivao DOKAZ o njihovoj aferi pre rijaltija (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Marko Janjušević Janjuš, bivši košarkaš, ponovo je u centru pažnje zbog svojih ljubavnih avantura. Nakon što je javno obećao svojoj supruzi Eni da neće više biti neveran, on je uplovio u vezu sa starletom Aneli Ahmić, aktuelnom učesnicom rijalitija "Elita". Ova situacija je izazvala burne reakcije, a mnogi smatraju da je ovo definitivno kraj kada je njegov brak u pitanju.

Naime, jedna od stvari koja je posebno privukla pažnju javnosti jeste razgovor koji je Janjuš vodio sa Ahmičevom, a koji je otkrio da su se zapravo poznavali pre useljenja na imanje u Šimanovcima. Ova činjenica je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama, a pojedini sugerišu da su njihove emocije možda bile prisutne i pre nego što su ušli u rijaliti.

- Šta bi sada dao da mogu da se setim kada sam te video na Tiktoku, uopšte ne mogu da se setim šta je to bilo. Šta si mi ti beše odgovorila? - pitao je bivši košarkaš.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Janjuš i Aneli Elita

- Ne znam, ne sećam se - odgovorila je Aneli.

- Ne sećaš se, a? Maco moja - rekao joj je Janjuš, poljubivši je.

Podsećanja radi, ljubavni par rijaliti programa "Elita", Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, otišli su korak dalje kada je njihova romansa u pitanju, te su tokom razmenjivanja intimnih dodira u kući Odabranih doneli važnu odluku, te odlučili koje ime će dati njihovoj ćerkici.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Elita

Naime, tokom razgovara, Janjuš je izrazio svoje oduševljenje imenom Leoni koje je Ahmićeva izabrala, te joj stavio do znanja da će joj pomagati oko deteta, kada ono bude došlo na svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading