SANJIN HORVAT LJUBOMORAN ZBOG KAČAVENDINOG ODNOSA SA SAMIROM: Javno se obratio Mileni, HITNO želi u Elitu!

Autor:

Zadruga

07.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanjin Horvat ne može da sakrije ljubomoru zbog odnosa Milene Kačavende i Samira Ramovića.

SANJIN HORVAT LJUBOMORAN ZBOG KAČAVENDINOG ODNOSA SA SAMIROM: Javno se obratio Mileni, HITNO želi u Elitu!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Diskvalifikovani učesnik Elite, Sanjin Horvat, samoinicijativno je napustio rijaliti, kako mnogi sumnjaju, baš zbog Milene Kačavende, na koju je bacio oko, a o njihovim emocijama se govori i dan-danas.

Mnogi su želeli da vide Sanjina ponovo u rijalitiju, oči u oči sa Kačavendom, a najnovija fotografija bacila je sve u rebus.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Naime, osvanuo je dokaz da se Sanjin vraća u Elitu. Diskvalifikovani učesnik uhvaćen je u zgradi Pinka, odakle je najavio veliki povratak, a tu se nije zaustavio.

Odmah zatim, objavio je fotografiju iz Elite, na kojoj Samir Ramović i Milena govore o svom odnosu, a Samir joj priznaje emocije. Iako Sanjin tvrdi da ga kuma ne interesuje, čini se da ne može da sakrije ljubomoru zbog njenog odnosa sa drugim muškarcem:

- Živela ljubav! Kumo, izdrži - napisao je Sanjin.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Da podsetimo, Kačavendi je juče bio rođendan, a prvi poklon dobila je upravo od Samira.

- Srećan rođendan, draga moja Milena, ja ću stisnuti srce tako jako, da krvari i boli samo da ne govor. Biraj mesto na planeti da te vodim kad izađemo - pročitala je poruku Milena, koju je za rođendan dobila od Samira.

Kačavenda je u Elitu ušla emotivno "ranjena", nakon što je saznala da je njen "pokojni" verenik živ i da je bila žrtva njegove prevare, kao i mnoge druge žene, pa još uvek nije spremna da Samiru pruži priliku. Kako je mnogo puta u rijalitiju govorila, ona nije spremna za vezu i zato se distancirala, kako mu ne bi davala lažnu nadu.

Međutim, Samir je jasno stavio do znanja da neće odustati od Kačavende i da je dug period pred njima, tako da će dati sve od sebe da joj dokaže ljubav, kao i to da su njegove namere časne i veoma ozbiljne, što je dokazao i ovaj gest, kao i poruka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading