ZAVIRITE NA BAJKOVITO VENČANJE NOVIH UČESNIKA ELITE: Elica kao princeza, otkrila zbog čega je Aleksa njena SRODNA DUŠA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.12.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elica i Aleksa Erski, novi učesnici "Elite", stali su na "ludi kamen" pre nekoliko meseci!

ZAVIRITE NA BAJKOVITO VENČANJE NOVIH UČESNIKA ELITE: Elica kao princeza, otkrila zbog čega je Aleksa njena SRODNA DUŠA! (VIDEO)

Foto: Republika, Shutterstock

Višestruko nagrađivani rvači, Elica i Aleksa Erski, sinoć su ušli u "Elitu" i napravili pravu pometnju među učesnicima ovog rijalitija. Kako je nekadašnji reprezantivac Srbije otkrio, svoju suprugu, bronzanu olimpijku Elicu upoznao je u Bugarskoj pre tri godine, a ove godine stali su na "ludi kamen".

U srećnom su braku, veruju jedno drugom i nisu ljubomorni. Na društvenoj mreži Instagram mogu se pronaći snimci sa njihovog bajkovitog venčanja. Oboje su podelili snimak, a Elica je napisala i dirljivu posvetu svom suprugu.

- Šta je srodna duša? To je kao najbolji prijatelj, ali više... Ovo je jedina osoba koja te poznaje bolje od bilo koga... To je neko ko te čini boljom osobom... Radite to sami, jer vas on inspiriteš. Srodna duša je neko koga nosiš sa sobom zauvek. Ovo je tip koji te poznaje, prihvata i veruje u tebe pre svih. Ili kad niko drugi ne radi... I šta god da se desi, uvek ćeš ga voleti. Ništa to ne može da promeni - napisala je Elica posvetu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading