ANELI PREGORELA OD LJUBOMORE: Maja joj uterala strah u kosti, palo žestoko OBRAČUNAVANJE sa Janjušem u KREVETU!

Autor:

Zadruga

14.11.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulazak Marinkovićeve uneo pometnju u odnos bivšeg košarkaša i Ahmićeve!

ANELI PREGORELA OD LJUBOMORE: Maja joj uterala strah u kosti, palo žestoko OBRAČUNAVANJE sa Janjušem u KREVETU!

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon što je se završila emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", u Beloj kući su se ugasila svetla, a Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš odlučili su da zajedno prespavaju u rehabu. 

Ona se ušuškala u njegovu posteljinu, a onda jedva dočekala da ugrabu prvu priliku da mu natrlja na nos što je tokom cele noći sedeo sa Majom Marinković

- Biće provokacija, ja to ne želim. Ti si trebao da je pitaš da li je gladna i da li joj treba nešto i to je to, kao što bih i ja napravila. Da li ćeš se ti družiti sa njom? - upitala je Aneli. 

- Ona je meni kao i sve učesnice. Meni je lagano, meni je drago kad si ti pored mene. Ne znam kako da ti objasnim neke stvari. Imaš pravo da mi kažeš šta si odlučila, ali stvari koje ja tebi pričam su istina - poručio je bivši košarkaš.

Janjuš je sve vreme grlio i mazio Aneli, koja je u tome uživali, iako se trudila da mu stavi do znanja koliko joj smeta njegova komunikacija sa bivšom devojkom Majom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading