JANJUŠ I ANELI SE DOHVATILI USRED EMISIJE: Pobegli u spavaću sobi i prepustili se VRELIM POLJUPCIMA - sve puca od STRASTI!

Autor:

Zadruga

07.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš zažalio zbog svađe sa Ahmićevom, našao način da se iskupi za grube reči.

JANJUŠ I ANELI SE DOHVATILI USRED EMISIJE: Pobegli u spavaću sobi i prepustili se VRELIM POLJUPCIMA - sve puca od STRASTI!

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com

U "Eliti" je juče došlo do žestoke svađe između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić jer je ona tražila pomoć od Nikole Jovanovića Predsednika da joj ponese posteljinu iz kuće odabranih jer je morala da se vrati u spavaću sobu, pošto su proglašeni novi odabrani učesnici. 

Janjuš je tad napravio skandal, izbacio Aneli iz rehaba i sa njom završio svaki kontakt, iako je ona na sve moguće načine pokušavala da ga smekša i popravi situaciju sa njim. 

Međutim, sinoć se u emisiji "Pretres nedelje" dogodio iznenadni preokret, pa je Janjuš odlučio da spusti loptu i pomiri se sa njom. Njih dvoje su se grlili i razmenjivali nežnosti na krevetu u spavaćoj sobi, a Ahmićeva je priznala da joj je bivši košarkaš jako nedostajao. 

- Najlepša si od svih, jesi života mi. Da li ti je teško kad ne pričamo? - pitao je Janjuš.

- Jako - priznala je Ahmićeva, a Janjuš joj je otkrio da više ne zna kako će odoleti osećanjima koje ima pre njoj. 

- Ovo je postalo bolesno - priznao je bivši košarkaš. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dubravka

07.11.2023 13:41

Da li je moguce da je Aneli bila toliki problem u zivotu kao i ostatak njene porodice a da su njenog muza roditelji toliko zaludjeni Stanijom kao da su pod nekom magijom .To je cirkus 2 familije,iznosenje svega ruznoga iz porodicnih zivota .Mislim da to zavredjuje vise paznje , nego ko je stavio Miljani ,seljacina iz Bosne ili psihodelicni Bebica.Zanimljiva mi je ovaj bracni rat Durdzica i Ahmica oni idu do kraja kao u filmu Rat Rouzovih