KAČAVENDU ČEKA HLADNOKRVNA OSVETA: Stigle pretnje iz spoljnog sveta, kumi se ne piše dobro! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

12.10.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda ne zna šta je čeka, pretrnuće od straha!

KAČAVENDU ČEKA HLADNOKRVNA OSVETA: Stigle pretnje iz spoljnog sveta, kumi se ne piše dobro! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnik "Elite", Sanjin Horvat, samoinicijativno je napustio imanje u Šimanovcima i tako sam sebe diskvalifikovao iz rijalitija, međutim, sudeći po njegovim objavama na društvenoj mreži Instagram, on uveliko najavljuje povratak u Belu kuću, ali i suočavanje sa Milenom Kačavednom, od koje se nije odvajao.

Naime, otkako je napustio "Elitu", Sanjin je napravio šok-obrt, te rešio da više ne želi da bude "Kačavendina pudlica", kako su ga pojedini cimeri nazvali tokom boravka u rijalitiju, te sada najavio da se vraća sa posebnim zadatkom, odnosno da urniše "kumu nacionale" kojoj se ne piše dobro.

Republika

Foto: instagram.com/sanjinnn_007

Sanjin Horvat Instagram Elita 7

- Bravo, Lejdi Di... Vraća se tata da objasni - napisao je Horvat, objavivši snimak sukoba Kačavende i tiktokerke, koje su za crnim stolom zaratile zbog njega, a da li će produkcija "Elite" pristati na povratak bivšeg učesnika, ostaje da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
wow

12.10.2023 10:23

Sada se i ovaj pokondirio…..sto nije bio tako hrabar dok je bio u ELiti,nego sada kao zadnja razmazena pobegulja najavljuje neku ‘osvetu’ ….kako su neki muskarci nezreli,katastrofa !!!

ahh

12.10.2023 14:23

Nista on nije pokazao unutra sem kukanja, vukao se po imanju,...a sad on "tata" igre nekome ce nesto da pokaze?!? Ostani tu gde si, totalno si nezanimljiv, Kuma ti dala "kadar" i bilo je dosta!!! Ti bi PONOVO usao da bi POBEGAO opet, nije ovo za tebe moj Sanjine!!!