NIKOLA ROKVIĆ MORAO DA STANE: U Vranju ga sačekao ŠOK, rasplakaće vas dirljiv trenutak posvećen POKOJNOM MARINKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolu Rokvića je na hodočašću sačekalo emotivno iznenađenje, koje ga je ganulo!

NIKOLA ROKVIĆ MORAO DA STANE: U Vranju ga sačekao ŠOK, rasplakaće vas dirljiv trenutak posvećen POKOJNOM MARINKU! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Popularni pevač Nikola Rokvić krenuo je pre 11 dana na hodočašće do Egine u Grčkoj, kako bi prikupio pomoć za decu obolelu od raka. Svakog dana pešaka prelazi preko 30 kilometara, a sa svog puta deli dogodovštine na društvenoj mreži Instagram, gde se redovno oglašava.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić u Vranju

Pevač je stigao do Vranja danas, gde mu se u jednom trenutku priključila grupa "vranjskih maratonaca".

Put je nastavio sam, a onda se iznenadio i doživeo vrlo emotivan trenutak. Naime, dok je prolazio pored jedne kuće, čuo je pesmu svog pokojnog oca Marinka Rokvića.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola čuo pesmu pokojnog oca

Ali, to nije sve. Dok je prolazio pored jednog automobila u nastavku svog puta, Nikola je čuo još jednu pesmu svog oca. Rokvić je stao da se pozdravi sa vozačem i njegovom porodicom, koji su ga oduševili.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola ponovo čuo Marinkovu pesmu

Pevač se nedavno oglasio i otkrio da mu je bilo teško da se odvoji od porodice.

- Naravno, velika prepreka u pripremama i odluci da krenem jeste moja porodica sa kojom 30 dana neću biti zajedno. To je veliko emotivno iskušenje na putu, ali zahvalan sam mojoj Bojani koja me je podržala i koja je sama sa troje dece. Mislim da nije mnogo odvojiti 30 dana od svog života za stvari koje mogu da se doprinesu i budu za opšte dobro. Radostan sam i zahvalan, pun ljubavi što imam takvu porodicu i što srećem tako divne ljude na putu koji su spremni da pomognu. Ovo je sigurno jedno veliko životno putovanje - rekao je on za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading