KAČAVENDA NAJAVILA KARAMBOL U ELITI: Pao joj mrak na oči, preti da će nekoga UNAKAZATI! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

27.09.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma opet preti u rijalitiju!

Milena Kačavenda se, po svemu sudeći, ne smiruje. Naime, "kuma nacionale" otkako je ušla u rijaliti "Elita" ne prestaje da preti, vređa i, narodski rečeno, mafija po imanju u Šimanovcima, a sada je na društvenim mrežama osvanuo još jedan njen skandalozni snimak.

Kako se može videti na video-klipu koji već uveliko kruži po internetu, Kačavenda je tokom razgovara sa Nenadom Macanovićem Bebicom istakla da će, ako se nešto ne promeni u skorije vreme, nekoga unakazati pred kamerama.

- Kako bih se sad uvalila tu kod tebe, ali me j*be cigara! Majke mi ti kažem, znaš koliko mi sad sve ovo ide na živce... A puče mi srce da popijem kafu dok ovi oboleli skotovi spavaju! Moram pod hitno ovo da okrenem na zaje*anciju, inače ću nekoga unakazati - rekla je Milena i napustila Belu kuću.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Milena Kačavenda Elita Zadruga 7

Inače, ovo nije prvi put da Milena Kačavenda javno preti u "Eliti". Ona je, podsećanja radi, nedavno izrekla svom cimeru Urošu Staniću da će ga zaklati i sek*ualno napastovati, a u nekoliko navrata je učesnike rijalitija vređala na nacionalnoj osnovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading