VODE JE U LUDNICU IZ ELITE? Miljani stigla PRESUDA - pokušava da se IŠČUPA do petka!

Autor:

Zadruga

20.09.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović otkrio Miljani Kulić da je stigla presuda i da će morati da ide na lečenje u bolnicu zatvorenog tipa!

VODE JE U LUDNICU IZ ELITE? Miljani stigla PRESUDA - pokušava da se IŠČUPA do petka!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić danas se u dvorištu ispred Bele kuće poverila cimerki o tužbi koju je Marko Đedović pre tri godine podneo protiv nje zbog nanošenja telesnih povreda.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

Kako je Miljana istakla, Đedović joj je rekao da je presuda stigla i da je ona dobila uslovnu kaznu, kao i da je osuđenja na psihijatrijsko lečenje u bolnici zatvorenog tipa.

- Đedović kaže da je presuđeno, da sam dobila šest meseci bolnicu zatvorenog tipa i dve godine uslovno. Matora mi se smeje, kao dve godine da ne smem nikoga da diram. U petak ću da završim za rođendan. Ovaj tvrdi da je presuda stigla. Smeju mi se, priča mi da će da mi donese u ludari banane - ispričala je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

Pre Marka, i Jovana Tomić Matora je dobila presudu u svoju korist, ali i novčanu naknadu, koju joj je sud dodelio, a i dalje pokušava da je naplati preko izvršitelja. Nakon uvreda i kleveta koje je Miljana nedavno izgovorila na Đedovićev račun u emisiji "Narod pita", Marko je podigao još jednu tužbu, ovog puta za naknadu štete. Marko je pre ulaska u "Elitu" govorio o ovome.

- U presudi stoji da Miljana mora da ide na psihijatrijsko lečenje, u ustanovu zatvorenog tipa, u zatvorsku bolnicu. Samo se čeka da sud u Rumi objavi presudu. Ponavljam, presuda je već doneta. Mislim da je izrečena i kazna uslovno dve godine i plus bolničko lečenje od šest meseci zbog počinjenog krivičnog dela. Sad ću tražiti i nakadnu štete i tim parama pomoći nekom detetu da se izleči - rekao je Đedović, prenosi "Svet".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vera

20.09.2023 23:52

Miljani i jeste mesto u ludari.