KROZ PLAČ PODELILA POTRESNU ISPOVEST: Učesnica Elite doživela strašan gubitak, priča tera SUZE NA OČI!

Autor:

Zadruga

07.09.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Ćuruvija otkrila da je pre godinu dana imala veliku gubitak u porodici!

KROZ PLAČ PODELILA POTRESNU ISPOVEST: Učesnica Elite doživela strašan gubitak, priča tera SUZE NA OČI!

Foto: printscreen/RTVPink

Danas je u rijalitiju "Elita" održana dnevna emisija "Pitanja gledalaca", a tokom pauze za reklame Miljana Kulić sela je u dvorište Bele kuće sa Vesnom Ćuruvijom i pokrenula teška teme. Vesna je ispričala cimerki svoju tešku životnu priču i otkrila da je proživela strašan gubitak.

Naime, Vesna je sa 23 godine rodila ćerku, kojoj je dala ime Marija. Marija se udala posle srednje škole, a kasnije dobila sina Jovana. Vesna je želela nakon toga da prekine svoju priču i Miljani drugom prilikom otkrije detalje, alim je Kulićeva bila uporna da odmah sazna šta se desilo. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić i Vesna Ćuruvija

- Moja ćerka je imala sina Jovana koji je poginuo pre godinu dana, samo je njega imala, poginuo je sa 20 godina. Tako da Miksi, gore od goreg ima i sve što te snađe u životu moraš da savladaš. Samo budi jaka - jedva je izustila Vesna, a onda i počela da plače.

- Dođite da Vas poljubim - dodala je Kulićeva nakon strašne priče koju je čula. 

U nastavku teksta možete pogledati kako je izgledala njena ispovest Miljani.

 

 

Podsećamo, Vesna je rođaka pokojnog Slavka Ćuruvije, a po zanimanju je socijalni radnik, novinarka i spikerka. 

Dolazim iz Obrenovca, diplomirani sam socijalni radnik. Tokom života sam imala mnogo izazova. U 30. godini sam ostala bez supruga, sama, sa ćerkom. Ona se udaje jako mlada, posle srednje škole. Razvodi se, dolazi kod mene sa sinom, sada već pokojnim sinom mojim. Eto, to je neka priča - otkrila je Vesna Ćuruvija u svom profilu.

- Radila sam u Stacionaru za autizam, do januara radim, pa idem u penziju. Radila sam na više mesta. Želim da ljudi saznaju više o osobama sa smetnjama. Bila sam 15 godina spiker na radiju - istakla je Ćuruvija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading