KASNE LETOVI NA BEOGRADSKOM AERODROMU! Oglasila se "Er Srbija" i saopštila razlog: "Činimo sve da zbrinemo putnike"!

Autor:

Vesti

26.06.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadležne službe srpske nacionalne avio-kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da zbrinu putnike čiji će letovi kasniti. U slučajevima propuštenih povezanih letova, putnici će biti preusmereni na alternativne letove, saopštila je kompanja

KASNE LETOVI NA BEOGRADSKOM AERODROMU! Oglasila se "Er Srbija" i saopštila razlog: "Činimo sve da zbrinemo putnike"!

Foto: TODOR PETKOVIĆ

Zbog današnje zabrane točenja goriva usled nepovoljnih vremenskih uslova, koja je na beogradskom aerodromu na snazi od 10 časova i 45 minuta, došlo je do posledičnog gubljenja aerodromskih slotova i uticaja na planirani saobraćaj srpske nacionalne avio-kompanije.

- Er Srbija žali zbog eventualnih neprijatnosti. Nadležne službe srpske nacionalne avio-kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da zbrinu putnike čiji će letovi kasniti. U slučajevima propuštenih povezanih letova, putnici će biti preusmereni na alternativne letove - saopštila je kompanja.

Podsećamo, u okviru borbe protiv korupcije prekjuče je u saradnji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i policije uhapšen carinik na aerodromu "Nikola Tesla" zbog sumnje da je tražio mito od jednog australijskog državljanina, potvrđeno je Tanjugu u ovom tužilaštvu.

Mito je, kako se sumnja, tražio da strancu ne bi pisao prijavu zbog prekršaja.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati u kojem roku će biti priveden na saslušanje u Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije VJT u Beogradu.

Međutim, kako piše Kurir, kada je kod njega pronađen novac, osumnjičenom cariniku je pozlilo i Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu.

Podsećamo, U Nišu je krajem marta sprovedena velika akcija policije i tužilaštva koja je rezultirala hapšenjem S. M. (55) zbog sumnje da je primao mito. On je, kako se sumnja, kao zaposlen u Poreskoj upravi u Pirotu, od vlasnice jednog ugostiteljskog objekta zahtevao 250 evra kako ne bi podneo prekršajnu prijavu zbog neizdavanja fiskalnih računa. Pored toga, sumnja se da je obećao vlasnici da će je obaveštavati o narednim kontrolama poreskih inspektora.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading