MILJANA IDE U ZATVORSKU BOLNICU: Đedović dobio Kulićevu na SUDU, jure je i IZVRŠITELJI!

Autor:

Zadruga

01.09.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović dobio presudu u svoju korist!

MILJANA IDE U ZATVORSKU BOLNICU: Đedović dobio Kulićevu na SUDU, jure je i IZVRŠITELJI!

Foto: ATA Images, Shutterstock, PIxabay

Voditelj i novinar Marko Đedović je dobio presudu u svoju korist, po tužbi koju je pre tri godine podneo protiv Miljane Kulić zbog nanošenja telesnih povreda. Pored dve godine uslovne kazne, Miljana je osuđena i na psihijatrijsko lečenje u bolnici zatvorenog tepa.

Republika

Foto: Nikola Mutić, ATAImages, Pixabay.com

Marko Đedović i Miljana Kulić

Pre Marka, i Jovana Tomić Matora je dobila presudu u svoju korist, ali i novčanu naknadu, koju joj je sud dodelio, a i dalje pokušava da je naplati preko izvršitelja. Nakon uvreda i kleveta koje je Miljana nedavno izgovorila na Đedovićev račun u emisiji "Narod pita", Marko je podigao još jednu tužbu, ovog puta za naknadu štete.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora

- U presudi stoji da Miljana mora da ide na psihijatrijsko lečenje, u ustanovu zatvorenog tipa, u zatvorsku bolnicu. Samo se čeka da sud u Rumi objavi presudu. Ponavljam, presuda je već doneta. Mislim da je izrečena i kazna uslovno dve godine i plus bolničko lečenje od šest meseci zbog počinjenog krivičnog dela. Sad ću tražiti i nakadnu štete i tim parama pomoći nekom detetu da se izleči - rekao je Đedović, prenosi "Svet".

- Odlučio sam se na dalje gonjenje, kako bih novac donirao, ali pare ću javno odneti, a ne da lažem kao pojedini, kako su pared dobijene na kocki uplatili bolesnoj deci. Doneta je presuda, samo treba da se objavi. I Matora je dobila presudu u svoju korist i dodeljena joj je novčana naknada i sada to naplaćuju izvršitelji. da nije donesena presuda, Matora ne bi mogla da naplati te pare - završava budući učesnik "Elite".

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Marko Đedović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

01.09.2023 10:30

Ova devojka je idiot