SPREMNA ZA ELITU! Bivša zadrugarka poslala TAJNI SIGNAL, ovim se odala da ulazi u Pinkov gigantski projekat! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.08.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bruje o mogućem ulasku bivše zadrugarke u "Elitu"!

SPREMNA ZA ELITU! Bivša zadrugarka poslala TAJNI SIGNAL, ovim se odala da ulazi u Pinkov gigantski projekat! (FOTO)

Foto: Ilustracija

Bivša zadrugarka Ermina Pašović je ostavila veliki utisak svojim učešćem u rijalitiju "Zadruga", gde je važila za jednog od glavnih splektaroša i "pokretača priča". Zbog toga ne čudi što se njeno ime često pominje kad se govori o novim učesnicima rijalitija "Elita". Ermina je dodatno podgrejala glasine kad je otišla na nove estetske korekcije, zbog čega su mnogi pomislili da se sprema za novi rijaliti, koji kreće 3. septembra.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ermina Pašović

Osim po spletkama, Erminu publika rijalitija "Zadruga" pamti i po tome što je često spremala pite, za koje je ekspert. Tako je hranila takmičare koje je najviše volela, a večeras se vratila ovom zanatu. Naime, ona je na svom storiju na društvenoj mreži Instagram objavila kako sprema pitu.

- Nismo odavno - napisala je Ermina.

Republika

Foto: Instagram.com

Ermina sprema pitu

Ovo bi mogao da bude još jedan znak i najava Ermininog ulaska i onoga što njeni prijatelji mogu da očekuju u rijalitiju. Podsetimo, u "Elitu" ulazi i jedna od Ermininih najboljih prijateljica, Jovana Tomić Matora i to sa svojom suprugom Anitom Stanojlović.

Ermina je prisustvovala njihovoj svadbi na Svetom Stefanu, početkom prošlog meseca. I Ermina ima novu ljubav, koju još uvek krije, ali ne krije koliko je srećna.

Da, u vezi sam sa mojim budućim mužem. Bog me je pogledao. Imam sve što sam u životu želela, o čemu sam maštala, o čemu sam sanjala... Ma, i više od toga, a sve u jednoj osobi. 35 godina imam i prvi put u životu mogu da kažem da sam 1.000 posto sigurna i da je to - to - rekla je Ermina na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ermina sa novim dečkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading