CECINA ĆERKA PRESEKLA NA VENČANJU SA GUDELJOM: Anastasija donela ŠOK ODLUKU, odmah stupa na snagu!

Autor:

Zabava

28.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji sa tajnog venčanja Anastasije i Gudelje!

CECINA ĆERKA PRESEKLA NA VENČANJU SA GUDELJOM: Anastasija donela ŠOK ODLUKU, odmah stupa na snagu!

Foto: Republika, instagram

Anastasija Ražnatović izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku Nemanji Gudelju u vili Svetlane Cece Ražnatović na Dedinju. Ovo tajno venčanje privuklo je pažnju javnosti, a kako se saznaje, pevačica je uzela prezime svog supruga, te će se od danas prezivati Gudelj, piše Grand.

Inače, detalji o ceremoniji otkrivaju da su mladenci izabrali elegantnu tortu u obliku dvorca na šest spratova, ukrašenu posebnim ukrasnim cvećem u plavoj, ljubičastoj i roze boji. Villa je bila ukrašena aranžmanima cveća i balonima u beloj i roze boji, stvarajući bajkovitu atmosferu za ovaj poseban događaj.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj se venčali

Na veselju su prisustvovali najbliži članovi porodice i prijatelji, a Veljko Ražnatović, Anastasijin brat, podelio je trenutke sa mladencima na svom Instagram profilu. Posebna pažnja posvećena je Anastasijinom izgledu, a mlada je zablistala u posebnoj haljini koju je odabrala za ovu priliku, dok je Nemanja ponosno držao za ruku svoju voljenu suprugu.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Podsećanja radi, Anastasija i Gudelj su postali jedan od najomiljenijih parova na domaćoj javnoj sceni, a njihova veza privlači pažnju već duže od dve godine. Cecina ćerka je zbog ljubavi prema fudbaleru promenila svoj život iz korena, preselivši se u Sevilju i stavivši svoju karijeru pevačice po strani. Tamo su prvi put stali na "ludi kamen", i to 14. jula prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading