UMRO LEGENDARNI PRODUCENT FILMA KUM: Saopštena njegova poslednja ŽELJA, velika imena se opraštaju (FOTO)

Autor:

Zabava

28.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumci se javno opraštaju!

UMRO LEGENDARNI PRODUCENT FILMA KUM: Saopštena njegova poslednja ŽELJA, velika imena se opraštaju (FOTO)

Foto: youtube/printscreen/Oscars

Oskarom nagrađeni producent filma "Kum", Al Radi, preminuo je u 94. godini nakon kratke bolesti. Radi je preminuo 25. maja u medicinskom centru "Ronald Reagan UCLA" nakon kratke bolesti, saopštio je porodični portparol. Poštujući Radijeve želje, neće biti javne sahrane, dok su komemorativne službe u pripremi. Nakon vesti o njegovoj smrti, Klint Istvud, Al Paćino i Hilari Svank su podelili počasti.

Klint Istvud, Al Paćino i Hilari Svank su podelili počasti.

Bio mi je veliki prijatelj i duboko će mi nedostajati - izjavio je Istvud kratko, dok je Svankova dodala:

Bila su to najbolja vremena radeći sa Alom. On će uvek biti legenda u mojoj i tuđim knjigama.

- Al Radi je bio apsolutno divan prema meni tokom celog snimanja "Kuma"; čak i kada me nisu želeli, on me je želeo. Dao mi je dar ohrabrenja kada mi je najviše trebalo i nikada to neću zaboraviti - podelio je Paćino.

Rad Al Radija je nedavno došao u centar pažnje zahvaljujući hit seriji "Ponuda", gde je Majls Teler igrao Radija dok je sastavljao epski gangsterski film Fransisa Forda Kopole iz 1972. godine.

Radi je takođe radio na filmu Klinta Istvuda "Devojka od milion dolara" sa Hilari Svank u glavnoj ulozi. I mnogo pre svog uspeha u filmovima, Al je bio ko-kreator TV klasika "Heroji iz Hogana", koji se emitovao šest sezona.

Osvojio je dva Oskara za najbolji film kao producent za "Kuma" i "Devojku od milion dolara".

Radi je bio u braku 43 godine sa Vandom MekDanijel, izvršnom direktorkom modne kuće Đorđo Armani. Pored svoje supruge, Al Radi je iza sebe ostavio sina Džona, ćerku Aleksandru i zeta Abdulaha Saida, scenaristu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading