KAČAVENDA JE CRNA OVCA! Bivša zadrugarka razvezala jezik: Ne verujem da je Ana sa Acom!

Autor:

Zadruga

09.07.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovom odnosu bruji region, oglasila se bivša zadrugarka!

KAČAVENDA JE CRNA OVCA! Bivša zadrugarka razvezala jezik: Ne verujem da je Ana sa Acom!

Foto: Republika TV, Instagram.com, ST/Dragan Kadić

U vezu Sanje Grujić i Marka Stefanovića sumnjali su mnogi zadrugari, ali njihov odnos se nastavio i nakon izlaska iz rijalitija. Sanja se oglasila i otkrila kako oni provode vreme.

- Nismo raskinuli, u odličnom smo odnosu. Nismo imali nikakve prekide, ni kratkotrajne ni dugotrajne. Još uvek smo zajedno. Juče sam spavala kod njega, došla sam ovde... Ne razdvajamo se, ili smo kod mene ili smo kod njega - kaže Sanja i dodaje da ona i Stefanović funkcionišu nikad bolje:

Republika

Foto: printscreen/Magazin In

Sanja Grujić

- Sve je okej, mnogo bolje nego u "Zadruzi" funkcionišemo. Izašli smo iz te neke rijaliti veze, mnogi se pitaju da li smo još zajedno, jer ne objavljujemo ni slike ni snimke zajedničke... Mi se fokusiramo na to da uživamo zajedno u kući, da vodimo miran život, miran ritam... Dok se malo ne odmorimo od rijalitija.

Sanja je progovorila i o ozvaničenju veze Ane Ćurčić i Ace Bulića.

- Anđela je govorila da je Ana i dalje u vezi sa Acom Bulićem, mi nismo verovali u to i ja ne verujem i dalje u to, da je bila sa njim dok je bila u "Zadruzi" ili pre svog ulaska. Mislim da joj je prijalo što je čovek bio uz nju u svim tim teškim situacijama, što nije odustao od nje. Mislim da su se opet srodili i odlučili da obnove ono što su započeli davno, u mladosti. Posle svega što je preživela treba da sebi da da šansu i bude srećna, ako je to njena sreća - istakla je Sanja.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Grujićeva je progovorila i o Aninom ratu sa Milenom Kačavendom.

- Obično ljudi koji se najviše zalažu za nas dok smo unutra, koji nas brane od svega i svačega, na kraju ispadnu crne ovce. Mislim da Milena, možda iz neke najbolje namere, sve što je radila za Anu... Da Ana tako ne bi uradila da je bila napolju, u slobodnom svetu, da su zbog toga došle do nesuglasica. Nadam se da će to rešiti - zaključila je ona za Pink.rs.

Republika

Foto: instagram.com/milenaacademy

Milena Kačavenda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading