ISTINA O SVEDOČENJU ZORICE MARKOVIĆ: Ana Ćurčić priznala šta se dešava sa TUŽBAMA zbog skandala u "Zadruzi"

Autor:

Zadruga

25.06.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćurčićeva odgovorila na optužbe Lepog Miće, potkačila bivšeg cimera!

ISTINA O SVEDOČENJU ZORICE MARKOVIĆ: Ana Ćurčić priznala šta se dešava sa TUŽBAMA zbog skandala u "Zadruzi"

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Ćurčić

Voditeljka Dušica Jakovljević je u emisiji "Narod pita" upitala Anu Ćurčić da li su istiniti navodi Lepog Miće da je pozvala Zoricu Marković da svedoči na sudu u njenu korist zbog događaja koji su se desili u "Zadruzi", a pevačica je to odbila.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

- Čovek ide po Knez Mihailovoj i jedina misija mu je da razotkrije Anu lažno. Meni svedok za "Zadrugu" ne treba. Ja sam tužila Ivana Marinkovića, ali nju nisam zvala, nema potrebe da bude. Imamo sve snimljeno. Zoku ako sam pozvala, to je za ručak, ali za svedoka ne. Žele da opravdaju sebe u tim nedelima, očigledno smo Zorica i ja bile trn u oku za sve. Meni je bilo dovoljno da je ona tu i da me razume, tako da mislim da je mnogo pretrpela - rekla je kratko Ana.

Ana je ranije izjavila i da će sve stvari sa bivšim nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem rešavati preko nadležnih organa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica i Mića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snezana

26.06.2023 07:52

Da li je moguce da ova Dusica ovoliko prica, pa nije ona gost u studiju. Sve znamo o mami, tati i babi ajde sad o dedi. Strasno!