MARKO SE PRESELIO KOD SANJE: Postao je četvrti član porodice!

Autor:

Zadruga

14.06.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari se ne razdvajaju ni nakon završetka "Zadruge"

MARKO SE PRESELIO KOD SANJE: Postao je četvrti član porodice!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sanja i Marko

Sanja Grujić i Marko Stefanović bili su gosti voditeljke Ivane Šopić u emisiji "Narod pita". Na samom početku progovorili su o svom odnosu i zajedničkom životu.

- Sanja ispratila sam da se niste razdvojili i da ste bili kod tebe, kako je to izgledalo? - pitala je voditeljka.

- Dogovorili smo se u subotu da svako bude kod svoje kuće i da se onda vidimo u nedelju ili ponedeljak, međutim oko četiri sata, Marko nije mogao da izdrži bez mene i onda nam se on kod mene kući pridružio. Od tada imamo četvrtog člana u kući, to je Marko - rekla je Sanja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja, Ivana i Marko

- Meni je bilo čudno, nedostajala mi je jer smo navikli da peremo zube zajedno, navikli smo da jedemo. Mislio sam da to odmah rešimo, da njenim roditeljima objasnim sve. Pričali smo četiri sata, njena porodica je promenila mišljenje o meni skroz - rekao je Marko.

- Da li si se spremao kako ćeš im se obratiti, kako ćeš pristupiti? - nastavila je voditeljka.

- Ne, ja se uvek snađem u situaciji. Pričao sam iskreno sve, za neke postupke sam se pokajao i oni su našli razumevanje za naše postupke i ishitrene reakcije. Malo smo se prepustili temama iz svakodnevnog života, mom poslu napolju. Najbitnije mi je da sam im promenio mišljenje i što Sanja kaže prihvatili su me kao člana porodice. Njena mama je baš topla žena, jedna domaćica, da sam tražio takvu taštu, ne bih je našao - rekao je Marko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Stefanović

- Je l' mama bila iskrenija prema tebi i rekla ti da ne može neke stavri da svari? - pitala je voditeljka.

- Ona ne ume da glumi, kako se ponašala pred njim i šta je pričala, pričala je i meni nasamo. Veliku ulogu je imalo i to što su nam se majke sprijateljile i totalno povezale. One su dale doprinos tom našem dobrom odnosu. Došli smo na gotovo. Zahvalna sam im na tome, to nam je skinulo veliki teret i mislim da bi bilo mnogo teže da smo posebno morali da pričamo sa njima - rekla je Sanja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja Grujić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading