OTKRIVENA NAJVEĆA PREVARA ZADRUGE 6: Anđela se poverila Caru, pa priznala šta Zvezdan i ona spremaju Ani Ćurčić! Skandal! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.04.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić ni ne sluti da Zvezdan svesno od Anđele prvi žrtvu, dok Đuričićeva sarađuje!

OTKRIVENA NAJVEĆA PREVARA ZADRUGE 6: Anđela se poverila Caru, pa priznala šta Zvezdan i ona spremaju Ani Ćurčić! Skandal! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Pixabay.com

Anđela Đuričić i dalje ne može da se oporavi od raskida sa Zvezdanom Slavnićem, sa kojim je imala i ozbiljan fizički okršaj, a u kući se polemiše da li je prilikom istog Anđela zadobila šamar.

Kada se sinoć pokrenula ta tema, Anđela je srčano branila Zvezdana, što je mnoge zbunilo, a sada se Filipu Caru poverila i otkrila o čemu se radi:

- Svi znaju, neću da dozvolim da to izađe iz mene, da ga cela kuća napada kako je nasilnik, ma neću od mene to da čuje! - šaputala je Anđela Filipu.

- Ja sam ti rekao da paziš šta pričaš, napadaš ga, a onda ga uveče braniš životom, malo mi se to kosi - rekao joj je Mića.

- Ispada da ti nećeš sad sve to da kažeš, samo kako ne bi bilo da si kao Ana - rekao je Car.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading